DEVOJCI OBEĆAO POSAO NA SVADBI, PA JE SIL*VAO! Osumnjičeni će možda već danas biti na slobodi, a tereti se za UŽASNO nasilje!

0

U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu juče je saslušana tinejdžerka koju je, kako se sumnja, silovao J. Z. (67) iz Banatskog Novog Sela, kao i njena drugarica kod koje je oštećena došla nakon silovanja i osumnjičeni bi već danas mogao da bude pušten na slobodu, saznaje Kurir.

 

 

Podsetimo, J. Z. je uhapšen sredinom aprila zbog sumnje da je uz pretnju nožem silovao devojku (19) i sud mu je odredio pritvor samo kako ne bi uticao na svedoke.

– Moguće je da ga Viši sud u Pančevu već danas pusti na slobodu, pošto je pritvor određen samo da ne bi uticao na svedoke koji će biti saslušani, a devojke su saslušane juče. Ovo je šokantna odluka suda, naročito jer mu ovo nije prvi put da odgovara za silovanje.

 

On je i 1990. godine u Francuskoj bio osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja, a svima nam je poznato iz prakse da su silovatelji najčešće povratnici – kaže izvor Kurira.

 

Kako nezvanično saznajemo, J. Z. se sumnjiči da je sa oštećenom stupio u kontakt nudeći joj posao konobarice na proslavama jer se on navodno bavi obezbeđivanjem radnika za slavlja.

 

– Pozvao ju je u “svoj stan”, zapravo samački hotel, pod izgovorom da tu treba da sačekaju ostale radnike kako bi svi zajedno otišli na posao na svadbu u Banatskom Novom Selu.

 

Međutim, usledio je horor koji je kulminirao pretnjama smrću devojci, njenoj porodici, kao i drugarici kod koje oštećena boravi u Beogradu. Kako se sumnja, stavio joj je nož pod grlo i primorao na nasilan polni odnos.

 

Nerviralo ga je čak i što oštećena plače, pa je bio ljut zbog toga što ga ometa u uživanju, a navodno je bio besan i zbog toga što ima “onaj debeli brushalter” – otkriva sagovornik Kurira.

 

Kako dodaje, pošto je završio sa seksualnim zlostavljanjem devojke, koju je namamio u svoj stan, nije joj dozvolio da sama pozove taksi, već je on to učinio i pripretio joj da ako ikom kaže šta se dogodilo da će on ili njegov drug “koji je mnogo opasan” ubiti nju i njenu porodicu i zapaliti im kuću “jer zna gde žive” i da će ubiti njenu drugaricu u Beogradu kod koje ona boravi.

 

 

– Takođe joj je rekao da će on odmah saznati ako ona prijavi i da on neće odgovarati za to što joj je uradio. Navodno, zbog toga nije odmah prijavila već je otišla u Beograd u stan kod drugarice, koja je juče svedočila, plakala i tresla se od straha, ali je osumnjičenog prijavila policiji – dodaje naš sagovornik za šta se tačno sumnjiči J. Z. koji je već osuđivan za silovanje.

 

 

– Kaznu od šest godina je izdržao, ali očigledno je da to na njega nije uticalo da se promeni i popravi jer je sudeći po dokazima to ponovio. Ne mogu da isključim mogućnost da možda postoje i druge devojke koje je namamio na sličan način, ali da u strahu zbog ozbiljnih pretnji možda nisu smele da prijave.

 

 

Međutim, sva je prilika da će on sada biti pušten da se brani sa slobode, pa možda nije zgoreg da upozorima da devojke treba da se paze – dodaje naš sagovornik.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *