DETEKTIV ubeđen u jednu stvar od početka: Otkrio šta se može desiti nakon obustavljanja istrage o Mateju

Uglješa Grgur, privatni detektiv, objasnio je da obustavljena istraga u slučaju Mateja Periša ne znači i obustavljenu istragu

– To je informacija od oca mladog Spličanina. To znači da je tužilaštvo donelo rešenje. To znači da je tužilaštvo prikupilo dovoljno stvari da se istraga završi. U roku od 15 dana treba da se podigne kriviči postupak ili ako nema ništa od toga, istraga je završena i ne pokreće se krivični postupak.

Sačekaće se još nekoliko dana da vidimo da li može da se podigne optužnica, ali ličnog sam mišljenja da je istrga završena, jer nema elemenata krivičnog dela. To ne znači kraj potrage. Potraga može i da se proširi ako dođe do nekih ovih informacija -istakao je privatni detektiv.

On je dodao da je od prvih informacija stava da se telo mladića nalazi u Savi.

– Ja sam od prvoga momenta imao stav da je telo mladića u Savi, nažalost, i ubeđen sam da je tako. Policija je to sve profesionalno uradila i smatram da neće biti pokretanje nekog krivičnog postupka, a telo mladića će, nadam se isplivati i pronaći će se.

Policija i rečna policija će tragati za telom mladog Splićanina i sve okolnosti ukazuju da je nesrećno završio – istakao je Uglješa Grgur.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin