“DETE ne mogu da smirim, plače i doziva oca”: Porodica Miljana, koji je ranjen na KiM, proživljava PAKAO

Supruga Miljana Delevića koga su pripadnici ROSU danas upucali na Bistričkom mostu u Leposaviću rekla je da je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje svog supruga, jer mu je oštećeno plućno krilo, kao i da će on sutra biti prebačen iz bolnice u Kraljevu dalje na lečenje u Kragujevac ili Beograd.

Ona je istakla da je zabrinuta i za svog sina koji je na televiziji video da mu je otac ranjen, iako je ona pokušala da zaštiti dete i ne kaže mu šta se dogodilo.

– Ja svoje dete ne mogu da smirim. On neprestano plače i doziva oca – rekla je Ana za Kosovo onlajn.

Ona je dodala da se nije čula sa svojim suprugom i da će sa deverom krenuti u Kraljevo, te izrazila nadu da joj policija Kosova neće praviti problem kada na prelazu budu videli njeno prezime i da će je pustiti da prođe.

Smatra da je policija danas probala da zaustavi auto u kojem je bio njen suprug kako bi ga maltretirala, te da je sasvim opravdano što on nije stao.

– Ali postoje i drugi načini da se to reši. Auto je načisto izrešetan. Mogli su da jave drugoj patroli da ih zaustavi – rekla je Ana.

Istakla je da iako njen suprug nije vitalno ugrožen, ima tešku povredu pluća, te da strahuje da se situacija ne zakomplikuje.

Navela je će sutra biti prebačen iz Kraljeva u Kragujevac ili u Beograd.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *