DETE je ZASTRAŠENO GLEDALO dok je STANISLAVA UBADALA MUŽA u glavu i vrat! Ispovest komšije o JEZIVOM zločinu u Zrenjaninu

Skoro je bila godišnjica od strašnog incidenta koji je potresao i Srbiju, ali i region… Zašto se događa sve više ubistava, šta je to što ljude nagoni da počine ovakve gnusne radnje?

Komšija bračnog para Stanislave i Branislava M. iz Zrenjanina, prepričao je kakva je drama prethodila ubistvu u naselju Bagljaš.

U jutarnjim časovima između 7. 30 i 8 sati čuo sam neuobičajenu buku, krike i zapomaganje zbog čega sam pomislio da se nešto dešava, jer se tako nešto ranije nije događalo. U trenutku kad sam izašao na terasu video kako čovek istrčava na ulicu, pada nasred puta, žena mu je prišla i zadala mu nekoliko uboda nožem u predelu glave i vrata – ispričao je komšija Miša Kondić.

On kaže da je nesrećni Branislav zapomagao i molio ženu da “to ne radi zbog deteta”.

– U momentu kad sam izašao, ona je odstupila od njega, u rukama je imala veliki kuhinjski nož, i samo je spustila pogled. Tu je bilo još komšija, nikoga nije ni pogledala, samo je krenula ka svojoj kapiji gde je sačekalo dete, koje je gledalo sve to.

Uzela ga je u naručje i ušla unutra i uzela kljuečeve od auta. U tome ju je sprečio drugi komšija, i uzeo joj ključeve. Ubrzo posle toga je stigla i policija, odmah su je stavili u vozilo i posle je stigla Hitna pomoć – priča komšija.

Navodno, Stanislava je policiji ispričala da ga je ubila jer ju je Branislav drogirao, preneli su beogradski mediji.
Podsetimo, Stanislava je odmah uhapšena, a obavešten je, kako nezvanično saznajemo, i Centar za socijalni rad koji je preuzeo devojčicu.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin