Dete (12) se kupalo u moru kad ga je nešto napalo s leđa: Počelo da vrišti, a tek kad je videlo šta je!

Nikom nije bilo svejedno na obali

 

 

Na plaži u Banjolama, na potezu prema rtu Bumbište, pred kraj prošle nedelje, gnjurac je napao 12-godišnje dete dok je bilo u plićaku i pokušavalo da stavi masku za ronjenje. Gnjurac mu je došao s leđa i počeo snažno da udara kljunom po telu i glavi, a najviše se koncentrisao na oči.

“Prošli smo horor, ali s dobrim završetkom. Oči su, srećom, ostale čitave, samo je donji kapak dobro uštipnut”, rekla je majka napadnutog deteta, još užasnuta i potresena od napada gnjurca na dete.

Ispričala je kako je to bio sasvim običan dan na kupanju.

“U jednom trenutku smo opušteno sedeli na plaži, a u drugom trenutku smo se borili s pticom koja je pokušavala da iskopa oči našem detetu. Dete je počelo da vrišti i pokušavalo je da se odbrani od agresivne ptice. Isprva nismo ni shvatili šta se događa. Muž je zatim skočio u more te zgrabio dete i odvukao ga iz mora. Gnjurac se nakon napada udaljio, rekla je majka deteta, srećna jer je ipak sve prošlo bez težih povreda, iako je donji kapak deteta dobro uštinut.

Čudno joj je, kaže majka, da je gnjurac napao dete bez ikakvog povoda, barem onog vidljivog, jer niti je u blizini bilo gnezdo, niti su u blizini bili njegovi mladunci.

“Ne pamtim da se tako nešto dogodilo na istarskim plažama. Napao je iz čista mira”, ispričala je majka.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin