Detalji užasa u Sremčici! Devojčica (4) došla da nahrani psa, a on joj rasporio trbušni zid

U jednom trenutku pas je prišao devojčici i počeo da je ujeda po rukama, nogama i stomaku

 

Devojčica (4) teško je povređena kada ju je napao pas u Sremčici i skoro joj rasporio stomak!

Incident se dogodio kada je devojčica, zajedno sa roditeljima, došla da nahrani psa koji je u vlasništvu njihovog rođaka.

– U jednom trenutku pas je prišao devojčici i počeo da je ujeda po rukama, nogama i stomaku. Otac i majka su tada skočili, odvojili ćerku od pomahnitale životinje i tako joj spasili život – kaže dobro obavešten izvor.

Roditelji devojčice, odmah su stavili dete u kola i odvezli se do Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj gde su je lekari, ubrzo po prijemu, operisali.

Podsetimo, Dr Aleksandar Stijačić iz Hitne pomoći rekao je da se napad dogodio juče oko 19 časova i da su roditelji dete hitno prevezli u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

– Vrlo brutalno se desio napad na četvorogodišnje dete, zubima mu je maltene rasporio trbušni zid i deo 12-palačnog creva mu je bio izvučen van tela – rekao je dr Stijačić.

Otac je odmah stavio u kola dete sa majkom, zvali su Hitnu pomoć i pedijatar je detaljno majci objašnjavala šta da radi – da sve što ima skine sa sebe, gurne u ranu, kako bi se zaustavilo krvarenje.

– Alarmirana je dečja klinika u Tiršovoj, da se spremi hirurška sala. Nije bilo razloga da ih sanitet presretne, gubilo bi se vreme, dete je tamo odmah ušlo u proceduru u operacionu salu – rekao je on.

Dr Stijačić je apelovao da se vodi računa jer se napadi dešavaju, ali retko baš ovako brutalno.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin