Detalji tragedije na autocesti A3 u kojoj je poginuo mladi bračni par: Vozio preko 220 km/h i prenosio uživo na Facebooku?!

0

U nesreći je poginuo Edi Zdjelar (24) i njegova supruga starosne dobi od 21 godinu, bračni par iz Nove Gradiške, a njihovo dvogodišnje dijete je teško ozlijeđeno.

 

U petak oko 15 sati desila se teška saobraćajna nesreća na autocesti A3 između Okučana i Novske u kojoj su sudjelovali kamion i osobni automobil BMW.

 

Od posljedica teške saobraćajne nesreće, dvije osobe su smrtno stradale, dok je dijete prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb gdje je za sada dvogodišnje dijete stabilno.

 

U nesreći je poginuo Edi Zdjelar (24) i njegova supruga starosne dobi od 21 godinu, bračni par iz Nove Gradiške, a njihovo dvogodišnje dijete je teško ozlijeđeno.

 

Neslužbeno doznajemo, do nesreće je došlo nakon što se vozač BMW-a kretao puno većom brzinom od dozvoljene i udario u kamion ispred sebe. Od siline udarca, osobno vozilo smrskano je do neprepoznatljivosti što se može vidjeti na slijedećoj fotografiji:

 

Na društvenim mrežama se dijeli video snimak u kojem se vidi da je vozač jedan dio vožnje prenosio uživo na Facebooku i da je brzina kretanja bila debelo preko 200 km/h!. Dakle, video je sniman između 14:30 i 14:45, što odgovara vremenu nesreće jer je nesreća prijavljena u 15 sati.

 

 

 

Iz komentara sa video snimka koji je išao uživo netom prije tragedije izdvajamo komentar Krešimira M. koji je napisao da je Zdjelar bio poznat po brzoj vožnji.

 

 

Više detalja biće poznato tokom današnjeg dana nakon policijskog očevida.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU  I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *