Detalji stravičnog ubistva: Bivši dečko čekao Sofiju šest sati u ormanu, pa joj prerezao grlo

Nakon zločina priznao je ubistvo i rekao da je pobesneo kada je čuo kako sa prijateljem priča o drugim momcima

 

Zakarije Atkaui (23) je osumnjičen da je ubio bivšu devojku Sofiju Kasteli u njenom domu u u predgrađu Milana u Italiji.

On je nakon ubistva skinuo krvavu odeću i predao se policiji. Njegovo ispitivanje u policiji trajalo je četiri sata.

Zakarije je osumnjičen da je u noći između petka i subote Sofiji nožem prerezao grlo dok je spavala. Njih dvoje su bili u vezi tri godine, a on navodno nije hteo da se pomiri sa raskidom.

 

Corriere della Sera piše da se ranije u petak pojavio u njenoj kući sa slatkišima, uprkos tome što su raskinuli. Znao je da je Sofija kod kuće sama jer su njeni roditelji i brat otišli na Sardiniju. Navodno su se posvađali, a Sofija mu je rekla da ne želi više da čuje za njega. Tada je Zakarije iskoristio priliku i krišom uzeo ključeve koji su visili na ulazu.

Uz pomoć njih ušunjao se u kuću koju je dobro poznavao i gde je bio dobrodošao i živeo duže od godinu dana od prvog lokdauna. Znao je da je Sofija u gradu sa prijateljima. Bio je ubeđen da će je kada se vrati kući zateći u društvu nekog muškarca.

Zakarije je u kući čekao bivšu devojku najmanje šest sati. Uzeo je nož iz kutije i sakrio se u ormaru. Bilo je oko šest sati ujutru u subotu kada je čuo da se vrata otvaraju.

Sofija se vratila kući sa dugogodišnjim prijateljem, čuo ih je kako se smeju, šale i govore o drugim ljudima.

“Čuo sam ih kako govore o momcima i razbesneo sam se”, priznao je osumnjičeni tokom ispitivanja.

Zakarije je čekao da Sofija i njen prijatelj zaspu, svako u posebnoj sobi. Sofiju je ubio u snu, a njen prijatelj nije primetio ništa sve dok nisu stigli istražitelji.

Nakon ubistva Zakarije je priznao policiji šta je uradio.

Obdukcija je zakazana za četvrtak, a policija se nada da će kamere otkriti još detalja. Sofijin telefon je poslat na veštačenje kako bi se saznalo da li je prethodnih dana dobijala pretnje.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin