DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA U HRVATSKOJ: Žrtvu nekoliko puta udario sekirom, pucao mu u glavu, a onda telo bacio u BUNAR

Policija je uhapsila 30-godišnjeg Bošnjaka koji je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo. Policija veruje da je 30-godišnjak ubio 48-godišnjaka.

 

 

 

Nestanak 48-godišnjaka prijavljen je 4. juna, nakon čega su policijski službenici nadležne Stanice granične policije Županja preduzeli mere potrage u cilju pronalaska nestalog lica. Potraga je okončana juče kada je građanin pronašao mrtvo telo u bunaru na oranici u Bošnjacima i o tome obavestio policiju.

Vatrogasci su telo izvukli iz bunara, a ono je prevezeno u NMB Dr. Juraj Njavro u Vukovaru na identifikaciju i obdukciju. U bolnici je potvrđen identitet mrtvog tela, a obdukcijom je utvrđeno da je reč o nasilnoj smrti.

 

Ubistvo se navodno dogodilo 31. maja

 

Policija je preduzela mere u potrazi za počiniocem, koji je juče priveden u službene prostorije. Na osnovu naloga suda, izvršen je pretres kuće i drugih prostorija osumnjičenog. Tom prilikom pronađeni su i oduzeti predmeti izvršenja krivičnog dela.

 

 

U porodičnoj kući obavljen je i uviđaj, koji je vodio zamenik Županijskog državnog odvetništva u Vukovaru. Policija smatra da postoji osnovana sumnja da je 30-godišnjak ubijen 31. maja oko 01.30 časova u dvorištu porodične kuće u Bošnjacima.

 

 

Veruju da je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba, nakon čega je ubica nekoliko puta udario žrtvu sekirom po glavi i telu. Veruju da je ubica potom onesvešćeno telo žrtve odvezao na poljoprivredno dobro Pivničište u Bošnjacima, gde ga je jednim hicem iz puške koju je nezakonito posedovao pogodio u glavu, a zatim telo bacio u bunar.

 

 

Osumnjičeni će danas biti predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dok će protiv njega biti podneta krivična prijava nadležnom Županijskom državnom odvetništvu u Vukovaru.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:         INSTAGRAMU           I         FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin