Detalji krvave tuče kod Inđije: Milenko došao nepozvan na slavu, pa dobio batine?

Osumnjičeni su uhapšeni i njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušani u nadležnom tužilaštvu.

 

Milenko L. (68) iz jednog mesta kod Inđije preminuo je 20 dana nakon što je teško pretučen 9. oktobra i to, kako Kurir saznaje, na proslavi slave na koju navodno nije bio pozvan.

Kako je MUP već saopštio, uhapšeni su G. J. (43), D. J. (26) i S. J. (18) koji se terete da su pretukli čoveka koji je od zadobijenih povreda preminuo posle 20 dana borbe za život. Sumnja se da su uhapšeni u Novom Slankamenu fizički napali Milenka L.

– Milenko L. je, navodno, došao nepozvan na proslavu slave Svetog Jovana Bogoslova gde su bili uhapšeni muškarci. Naime, oni su ga nakon svađe isterali iz kuće, a potom mu zadali nekoliko udaraca – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Navodno, nije se znalo ko koga tu udara, pa je nesrećni čovek zadobio nezgodan udaraca u predelu kičme. Od zadobijenih povreda nije mogao da se pomeri i prevezen je u bolnicu. Usled komplikacija, nakon 20 dana je izgunio bitku za život.

Kako dalje navodi sagovornik, navodno, uhapšeni muškarci i žrtva se poznaju.

– Pretpostalja se da se muškarci poznaju i da su možda imali i neke neraščišćene račune od ranije. Sumnja se da, kada su G. J., D. J. i S. J. ugledali Milenka na proslavi, tog kobnog 9. oktobra, gde je došao nepozvan odlučili su da se obračunaju sa njim, ali su se stvari otrgle kontroli – dodaje izvor.

Osumnjičeni su uhapšeni i njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušani u nadležnom tužilaštvu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin