Detalji jezive nesreće u Lovranu: Stela javila da je položila ispit pa poginula

0

Njena pozitivna ličnost bila je zarazna i svoju energiju je prenosila na okolinu…

 

Daruvar je zanemeo nakon informacije da je studentkinja Stela Novaković (23) poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Lovranu.

 

Stelu su meštani Daruvara zvali “prvi osmeh grada” jer joj osmeh nije silazio s lica ni u najtežim životnim trenucima. Njena pozitivna ličnost bila je zarazna i svoju energiju je prenosila na okolinu.

– Stela se javila da je položila ispit i da je sa koleginicama sa kojima je studirala na Fakultetu za menadžment u turizmu otišla na kafu. Dok su hodale trotoarom naleteo im je iza leđa kamion i udario Stelu koja je podlegla povredama – rekao je za 24sata potresenim glasom Igor Prgić koji je otac Stelinog dečka Luke.

 

Dok su tri devojke, među kojima je bila i Stela, hodale prema Hotelu Park, naišao je kamion iz koga se otkačila takozvana noga koja je prvo pokosila saobraćajni znak i potom udarila nesrećnu devojku. Sve se odvilo u trenu. Trebalo joj je nekoliko metara da stignu u sigurnost terase na kojoj su planirale da popiju kafu.

 

Stela je bila sjajna studentkinja koja je sve ispite davala u roku i ostala joj je još godina dana do diplome. Bila je simbol za hrabrost jer je u kratkom roku ostala gotovo bez cele uže porodice. Pre tri godine umrla joj je majka, a nakon toga je sahranila dedu i babu.

 

– Teško je naći osobu koja je dobila toliko udaraca sudbine, a da i dalje ostane normalna. Nakon majčine smrti često je bila kod nas jer je u dugogodišnjoj vezi s našim sinom Lukom. Prihvatili smo je kao rođeno dete – rekao je Igor.

 

Dodaje da je Stela njegovom Luki bila sve na svetu, ali i obrnuto.

 

Devojka je pre ispita bila u Puli kod Luke odakle je otišla u Lovran kako bi polagala ispit.

 

Stelin otac Dražen otišao je u Lovran gde se mora suočiti sa strašnom sudbinom da je u saobraćajnoj nesreći izgubio stariju kćer.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE             www.rbsm-serije.com

Pratite nas na            INSTAGRAMU           I        FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *