Desilo se u Kraljevu: ŽIVOG MILUTINA PROGLASILI MRTVIM, PA SAD DOKAZUJE DA MU ŽENA NIJE UDOVICA

Posljednjih mjesec dana ostaće zauvijek urezani u pamćenje svima u poljoprivrednom gazdinstvu porodice Petrović iz okoline Kraljeva. Ni slutili nisu, kažu, te srede kakvu će im vijest poštar donijeti.

“Moja žena Raduna je radila u cvijeću, bio sam na pet metara od nje kada nam je na vrata pokucao poštar. Pozdravio sam se s njim, pomislio da joj je donio nasledstvo, iako mi je to bilo čudno jer se još prije pet godina odrekla imovine u korist braće. Zato i nisam obratio pažnju na to šta čita. Vidim preblijedela, čita jednom, čita drugi put i onda kaže: ‘Ja sam postala udovica!’ Ja joj kažem: ‘Ako, lijepo ženo’!, uzmem pismo i imam šta da pročitam”, započinje nesvakidašnju priču za Mondo Milutin.

Milutinov datum smrti se poklapa sa datumom rođenja.

“Najgore od svega je što je moja smrt proglašena na dan mog rođenja! Proglasiti čovjeka mrtvog je vrlo opasna stvar! Mene neko sad da dođe da ubije, neće odgovarati jer sam već mrtav. Dva puta ne mogu da umrem – žali se Milutin.

Ali, nije to jedina muka koja ga je zadesila.

“Isključili su mi karticu preko koje dobijam novac, onda sam otišao u MUP, pa su mi je odblokirali. Jako sam potresen. Do svega ovoga sam pušio kutiju cigara dnevno, sad mi ni dvije nisu dovoljne. Uveče sjedim, ne mogu da spavam i razmišljam da li je greška ili je ovo neko namjerno uradio… Pa se mislim možda mi neko dođe na vrata, gdje ću ja i kako”, jada se Milutin.

Bio je u MUP-u, pa u sudu, a pošto je u pitanju krivično djelo, slučaj je sada u rukama javnog tužioca u Kraljevu. Najneprijatnije iznenađenje dočekalo ga je kod notara, koji je poziv i poslao.

“Advokatica nas je bukvalno izbacila uz kancelarije. Pročitala je naš zahtjev, i pitala advokata: Što niste upisali ime pokojnika? On je šokirano pitao: Kako da upišem, evo čovjeka stoji ispred vas? Ona je samo rekla, ‘mora tako’. Pitao sam je zašto tako, pa nije to kao da se odvezalo kuče i sad šeta po gradu”, negoduje Milutin.

“Nikom ništa nije jasno, ljudi se samo krste. Sin je baš uznemiren, znam jer samo ćuti i ne komentariše mnogo. Kćerka mi samo priča: ‘Čuvaj se tata’, brinu se da mi neko nije napisao smrtnu presudu a preko reda”, priča Milutin.

Više od 36 godina je u braku sa suprugom, i već su pomislili su da su sve turbulencije pregurali preko glave. Ali, eto sada moraju dokazivati da su još uvijek živi i zdravi. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin