“DELOVALO JE DA PATI, NISMO POMIŠLJALI DA FOLIRA” Slađana je ubistvo muža Dejana DETALJNO ISPLANIRALA, a sve se činilo kao nesreća

Telo Dejana P. pronađeno je u 5. avgusta prošle godine u zapaljenom automobilu i najpre se sumnjalo da je stradao u nesreći.

 

Tada je vatrogascima prijavljen požar na automobilu pored puta u Majdanpeku, a pripadnici te službe nakon gašenja zatekli su telo u vozilu. Telo koje su pronašli je Dejan P, a prvobitno se verovalo da stradao u nesreći.

Ipak, ubrzo je došlo do nesvakidašnjeg preokreta, a zbog njegove likvidacije uhapšeni su Dejanova supruga kao i još dve osobe (25) i maloletnika (17).

 

Sumnja se da je organizovala ubistvo supruga i za to angažovala dvojicu uhapšenih.

 

Kako su mediji pisali, mladić i maloletnik su po dogovoru sa Dejanovom suprugom napravili sačekušu za nesrećnog čoveka, da bi ga potom napali i pretukli do smrti. Njegovo telo zapalili u automobilu koji su prevrnuli pored puta u nameri da sakriju tragove i da izgleda kao da je Dejan zapravo stradao u nesreći.

 

Navodno, Dejanova supruga obezbedila je oružja kojim je nesrećni muškarac ubijen, a zločin se dogodio kada je Dejan prišao svom automobilu kada su ga dvojica zaskočila. Krenuli su da ga tuku bejzbolkama i tako usmrtili.

 

Ovaj slučaj šokirao je javnost, a samo dan pre navodne nesreće, Dejanova supruga je podelila na Fejsbuku fotografiju s njim i napisala ispod nje da proslavljaju desetu godišnjicu braka.

 

Očuh ubijenog Dejana rekao je ranije da su u šoku zbog svega što se desilo.

 

„Nismo ni pomislili da je spremna na tako nešto. U našu kuću je ušla kao devojčurak, voleli su se. Makar su nama tako pokazivali. Poslednji put smo je videli nedelju dana pre hapšenja, bila je potresena, delovala je da pati, odnosno, mi nismo ni pomišljali da se folira“, rekao je on tada i dodao:

 

Šta mislite, kako je majci koja čuje da joj je dete nastradalo u nesreći? E, a onda zamislite kako joj je kada oplakuje sina, pa se malo smiri, a onda čuje da su uhapšeni neki lokalni dripci i alkoholičari zbog sumnje da su joj ubili sina, a na sve to i činjenicu da je žena, koja je maltene živela sa nama, osumnjičena da je sve pripremila i osmislila. Čini mi se da joj je svaki dan sve teže i teže, mislim da će joj srce prepući od muke“.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na                 INSTAGRAMU                 I                 FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin