Delfin napao ženu pred zgranutom publikom: Zamerila mu se, a onda je usledila drama (VIDEO)

Delfin Sandens je prošlog vikenda napao ženu koja ga trenira za vreme nastupa u bazenu “Seaquarium” u Majamiju.

Fotograf Šannon Karpenter kaže da je sa svojom porodicom sedeo u publici i da je ceo incident snimio kamerom. Taj video je objavio na TikTok-u, a kasnije su ga preuzeli lokalni mediji.

Snimak prikazuje delfina koji se prema ženi agresivno ponaša i napada je dok pokušava da izađe iz vode. Delfin ju je u jednom trenutku udario, a ubrzo joj je u pomoć priskočio kolega.

– Izgledalo je kao da se delfin zaleteo u trenera. Došlo je do borbe između njih dvoje. Delfin ju je napao pod vodom. Gospođa koje je bila na dasci, brže-bolje je izašla iz vode. Glavni trener priskočio joj je u pomoć – rekao je Carpenter za WSVN.

Karpenter je dodao da je žena kolima Hitne pomoći odvezena u lokalnu bolnicu. Njeno zdravstveno stanje za sada nije poznato.

Naučnica koja proučava morske sisare sa Instituta za dobrobit životinja Naomi Rouz je za Njuzvik rekla da se incident verovatno dogodio jer je delfin bio “nečim frustriran” ili je “pokušao da ukaže na nešto”.Dodala je da delfini retko nešto rade slučajno.

– Za vreme svoje tačke 9. aprila u “Flipper Show-u”, trener je rukom slučajno ogrebala delfina Sandensa. Ovo je sigurno bilo bolno za Sundansa, koji je potom zaplivao prema njoj i udarao ju je. I Sandens i trener se uspešno oporavljaju – saopštili su iz “Seaquariuma” i dodali da će ubuduće pojačati mere opreza kako bi zaštitili delfine i trenere.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin