Deka (78) izašao na piće, pa se izgubio na kiši: Četiri dana kasnije pronašli su ga ovde

Mislio je da će da umre

Kada je rešio da izađe iz bungalova na piće u lokalni pab, Holanđanin Franciskus Johanes van Rosum (78) nije ni slutio da će se izgubiti na četiri dana u šumi.

Deka Franciskus živeo je nekoliko meseci u bungalovu sa ženom Rašo Čanvijit na Tajlandu, ubeđen da dobro poznaje novi kraj. Međutim, jaka kiša i nevreme, umalo su ga koštali života.

– Mislio sam da ću da umrem. Baterija mi se na telefonu ispraznila, motor je ostao bez benzina i padala je jaka monsunska kiša bez namere da ikada prestane. Nije bilo šta u šumi ni da se pojede. Želeo sam samo da popijem pivo u pabu sa lokalnim stanovništvom Pečanburija – rekao je Franciskus po spasavanju iz šume.

Zbog svega što je nabrojao, ovaj simpatični deka zalutao je u prostranu šumu u kojoj čak ni kad se razdanilo nije pronašao izlaz, a ni “živog čoveka” koga bi pitao kako napolje.

Njegova supruga primetila je ujutro da ga nema, pa je otišla do bara. Tamo su joj rekli da se prethodne večeri nije pojavljivao. Uplašila se, pa je pozvala policiju.

Franciskusa su neki meštani pronašli živog i zdravog, ali sa puno ujeda komaraca. Bio je u depresiji, što se može videti po kadru koji je nastao u trenutku spasavanja, pošto je ležao u bari.

– Preselo mi je sve. Nisam želeo ni da ustanem iz vode. Morao sam da spavam u barama, kako bi se zaštitio od komaraca – rekao je deka pre odlaska u bolnicu.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin