DEDA (62) uzeo VILE pa počeo da JURI razjarenu KRMAD po SELU – Na žalost PRASCI SU MU DOŠLI glave, niko NIJE OČEKIVAO da će mu OVO URADITI

Šokantan napad “svinja ubica” je već nekoliko dana tema broj jedan u ruskom selu Telma u Irkutskoj oblasti. Tamo je je 23. jula 62-godišnji meštanin pokušao da odbrani svoje dvorište od čopora svinja lutalica i to platio životom.

Kako piše Komsomolskaja Pravda, kada je čovek vilama poterao oko 30 svinja i prasića, koji su se baškarili na njegovom imanju, nekoliko metara dalje, jedan od veprova se razbesneo i zagrizao ga za nogu. Krv je šiknula iz rane, a komšije su pozvale Hitnu pomoć, međutim lekari nisu uspeli da mu spasu život.

Nesrećni muškarac, koji se zajedno sa suprugom starao o dvoje unučadi, je iskrvario nasmrt.

Kome pripadaju svinje, u ovako malom selu, nije bilo teško otkriti. Ispostavilo se da ih je jedan od seljaka pustio da same lutaju, pa su tako već mesecima terorisale komšiluk.

– Ljudi nam se žale na ove svinje od maja. Ukupno su stigle dve prijave. Meštani su se žalili da životinje lutaju po selu bez nadzora, ulaze i gaze po baštama domaćinima blizu škole. Protiv vlasnika svinja podneli smo četiri prijave, po svakoj je dužan 5.000 rubalja (oko 9.700 dinara). Ali nije platio akumulirani iznos od 20 hiljada. Ispostavilo se da je proglasio bankrot – rekla je Olga Malceva, specijalista za pitanja privrede u lokalnoj samoupravi za Komsomolskaju Pravdu.

Prema rečima službenika, muškarac uopšte nije reagovao na te primedbe. Prethodno su mu komšije prigovarale da ne poštuje propise o zaštiti od požara, a neko vreme je u svom dvorištu imao pilanu, čije je zujanje smetalo i komšijama. Pošto nije nigde zvanično zaposlen, očigledno je odlučio da se bavi stočarstvom, pa je, kako se navodi ruski list doveo konja i čopor svinja. Zašto im je dozvolio da same pasu, umesto da ih zatvori u tor, i dalje je misterija.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin