Dečko moje NAJBOLJE JE BAŠ SLADAK: Mnogo dobro izgleda i čula sam od svoje prijateljice da ima VELIKI, ALI kad sam došla ZATEKO OVO

Dečko moje najbolje je baš sladak i mnogo dobro izgleda i čula sam od svoje prijateljice da ima VELIKI, uh baš joj zavidim. Otkako sam ga upoznala suzdržavala sam se da ga ne zaskočim.

Poslednji put izašli smo u jednom klubu, te posle ponoći majka me zvala da dodjem kući, te sam zamolila drugaricinog dečka da me doveze do kuće, tu su kroz šalu nastala dodirivanja, te sam bila u kratkoj minicu, te nije mogao da odoli pa me je mazio po nozi, ja sam se smeškala zato što mi je prijalo… znala sam ako nastavimo da izlazimo zajedno da se neće na dobro završiti.

Naime jedno veče me nagovori da izađemo, bilo sve super ali je ona morala ranije kući. Ja se posle njenog odlaska ostala sa njim, imali smo zajedničke teme, te uhvatim sebe kako razmišljam kako bismo izgledali kao par i ljubavnici.

Tu se zgadim samoj sebi i odlučim da krenem kući, a on ni manje ni više nego me poljubi (ali bio je stvarno jako pijan). Odgurnula sam ga, on je tu došao sebi i izvinio se par puta. Najgore od svega je što mi se jako dopalo i nije bilo lako prekinuti tako brzo. Sad ne znam da li nešto njoj da kažem, plašim se da izgubim dobru drugaricu. Ne bih joj nikad to uradila.

 

GLEDAJTE SERIJU KUD PUKLO DA PUKLO NA NAŠEM SAJTU – KLIKNI OVDJE

 Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin