DEČKO mi je DAO nešto POSEBNO za DAN ZALJUBLJENIH bilo JE TVRDO kratko i SLATKO

Naše prvo valentinovo

Bokić svima, moje ime je Lena! Kako sam vrckasta i otvorena za nove ideje, odlučila sam podijeliti javno detalje svog prvog spoja s novim dečkom.

Moj dragi se zove Luka i godinu dana je mlađi od mene.

Moja mama uvijek kaže da je mlađe slađe, pa sam odlučila i ja isprobati njezin recept. Prije četiri godine moja mama je odlučila pokrenuti razvod jer je upoznala šest godina mlađeg glazbenika Nikolu.

Ne krivim ju. Tata je po cijele dane samo spavao i jeo. Niti jedan posao nije mogao zadržati duže od godinu dana jer je volio i popiti.

Mislim da ga je razvod „otrijeznio“ jer je morao hitno naći stan i posao radi alimentacije. Ne viđamo se često, ali se čujemo jednom tjedno preko telefona.

Pohvalila sam se i tati da imam novog dečka Luku i da idemo na isti fakultet. Upoznali smo se u školskom wc-u na zadnjem katu gdje se skupljaju svi koji puše. Nemoguće je izdržati blok sat iz povijesti bez da ranije ne popušim barem dvije cigarete.

Luki je trebalo nekoliko tjedana da skupi hrabrost da me pozove na piće. Četiri dana prije Dana zaljubljenih odlučio me je pozvati van. Odmah mi je pao na pamet s*ks.

Želim odmah vidjeti što ima u gaćama jer ako je premali ne želim gubiti vrijeme. Prije Luke imala sam dva dečka.

Prekinuli smo kad nam je pukao kondom. To je bilo najdužih mjesec dana u mom životu. Skakala sam od sreće kad sam dobila mengu jer bi me mama zadavila da sam ostala trudna.

Nekoliko sati prije našeg prvog spoja javila sam Luki da možemo kod mene gledati utakmicu i naručiti pizzu. Vani je bilo hladno i počela je padati kiša. Rekla sam mu da je moja mama otputovala sa svojim dečkom u neki wellness centar kako bi se počastili masažom i saunom za Valentinovo.

Luka mi je rekao tada da mi je nešto kupio za Valentinovo. Nisam ništa očekivala jer se kratko poznajemo, ali mi je bilo drago. Kada se pojavio na mojim vratima došao je s velikom bombonijerom.

Utakmica je počinjala za 15 minuta, pa smo se smjestili u dnevnom boravku. Naručili smo putem aplikacije pizzu i počeli se maziti. Kada je utakmica počela, nismo na nju obraćali previše pažnje. Taman kada je gurnuo ruku pod moju majicu, čuli smo zvono. Posegnula sam za novčanikom, ali je Luka rekao da on časti pizzom i da ide otvoriti vrata.

Ja sam brzo svukla traperice i majicu. Ostala sam stajati nasred dnevnog boravka samo u crvenom grudnjaku i crvenim tangama. Sport u pozadini samo je kvario atmosferu, pa sam prebacila na p*rno kanal. Kada je Luka ušao u dnevni boravak ispale su mu oči. Bilo mu je neugodno što mu se  odmah ukrutio, pa me je pitao što želim.

Okrenula sam se prema televizoru i rekla: „Ovo!“

Kada se jako uzbudio rekla sam mu da je sada red da vrati uslugu. Bio je zbunjen. Sjela sam na fotelju i r*širila noge. Pozvala sam ga da klekne ispred mene i ob*adi me jezikom.

St*njala sam i grebala po naslonjaču. Li*anje je za prvi put odlično odradio, a sada je došao trenutak da uđemo u finale.

Pitao me kako želim, pa sam rekla da sjedne na kauč. Uzela sam k*ndom i navukla na… Nije me razočarao veličinom.

Sjela sam na nj*ga i počela jahati. Uhvatio me je za g*zu i sam n*bijao. Bilo je kratko, ali slatko.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin