Dečaka udario PESNICOM U GLAVU: Vršnjačko nasilje u Nišu, sve se desilo za vreme velikog odmora

Iz niške policije kažu da im je slučaj prijavljen i da je o svemu obavešteno tužilaštvo

 

Učenik drugog razreda Gimnazije “9. Maj” lakše je povređen u tuči koja se dogodila jutros oko 09.20 u učionici, posle velikog odmora. Njega je pesnicom u glavu udario vršnjak iz drugog odeljenja koji je uleteo u učionicu.

 

Iz niške policije kažu da im je slučaj prijavljen i da je o svemu obavešteno tužilaštvo.

 

Direktor škole kaže da se sve odigralo nakon velikog odmora.

– Obavestili smo policiju, Hitnu pomoć i zakazali smo odmah sastanak tima za zaštitu od diskriminacije i naslja – rekao je direktor Nenad Disić i dodao da je učenik zadobio lakše povrede.

Kako se saznaje, pred kraj velikog odmora, odnosno početak trećeg časa učenik 2/4 odeljenja je ušao u učionicu 2/3 i napao vršnjaka. Udario ga je pesnicom u lice i telo, nanevši mu lakše telesne povrede.

– Napadnuti učenik je to prijavio razrednom starešini, on regovao, učenika smo izlovali, odveli smo ga kod pedagoga, a nakon toga na razgovor je pozvan đak koji ga je napao – dodao je Disić. – Ono što je u našem domenu, obavestili smo policiju, obavestili smo hitnu pomoć. Zakazali smo odmah sastank tima za zaštitu učenika od diskriminacije i nasilja i on počinje za par minuta, tako da ćemo nakon toga da imamo odluku tima o kom se vidu nasilja radi i tada ćemo da postupamo po pravilniku o zaštiti učenika.

Dečak je dobro, lakše su povrede i nakon pregleda lekara on je ispraćen kući.

– Ja ne znam šta se ovo dešava, mi nismo imali mnogo ovakvih slučajeva ranije, ja sam u ovoj školi 15 godina i ne sećam se da se ovako nešto događalo… – konstatuje direktor Gimnazije “9. maj”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin