DEČAK UBICA IZ RIBNIKARA ODGOVORIO DA LI JE PLAKAO ZA ŽRTVAMA: Posle njegovog odgovora zavladao muk na saslušanju!

Dečak ubica (13) koji je 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, i teško povredio još četvoro dece i nastavnicu istorije nije se pokajao niti zaplakao za drugarima! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, tokom saslušanja učenika koji je počinio jezivi masakr, roditelji nastradalih učenika skupili su hrabrost i postavila nekoliko pitanja dečaku ubici, koji je putem video linka saslušavan iz prostorija psihijatrijske klinike na kojoj je već dva i po meseca.

– Jedna majka pitala je dečaka kada je poslednji put zaplakao. Njegov odgovor ostavio je bez reči sve prisutne, jer je hladno bez emocija i empatije prema žrtvama i njihovim porodicama kratko rekao “ne sećam se kada sam plakao zadnji put” – otkriva izvor Kurira i dodaje da je sve prisutne to navelo na zaključak da ni suzu nije pustio za drugarima, ali i da se nije iskreno pokajao niti žalio zbog onoga što je učinio.

Podsetimo, trinaestogodišnjak je saslušavan kao svedok u istrazi koju Više javno tužilaštvo u Beogradu vodi protiv njegovog oca, zbog sumnje da je sina vodio u streljanu i učio ga da puca iako ima svega 13 godina, kao i zbog toga što je oružje za koju je imao dozvolu držao nedovoljno obezbeđeno, pa je njegov sin lako došao do dva pištolja. Oružje je, podsetimo, kobnog dana uzeo iz sefa za koji je navodno izjavio “da ga je lako otvorio jer je imao tri broja, a dva su bila nameštena već tako da otvaraju sef i da je samo treći zavrteo dva puta”.

Kobnog dana ušao je naoružan u školu, ubio najpre radnika obezeđenja, zatim tri devojčice koje je zatekao na hodniku a potom je ušao u svoj razred koji je imao čas istorije i počeo redom da ubija decu. – Osim o oružju, sefu iz kog je rekao da je lako uzeo oružje, streljani i vežbanju gađanja, postavljana su mu pitanja koja se tiču odnosa u njegovoj porodici i on je na njih odgovorio i tako otkrio mnoge detalje koji do sada nisu bili poznati- otkriva sagovornik Kurira.

Dečak, protiv kog se ne vodi istraga jer u vreme kada je počinio zločin sa 13 godina po zakonu nije krivično odgovoran.

– Iako je imao zakonsko pravo da odbije da svedoči i u istrazi koja se vodi protiv njegovog oca, jer su najbliži srodnici, dečak je odlučio da odgovori na sva pitanja koja su mu postavljena. On je praktično potvrdio sumnje da ga je otac vodio u streljanu i zahtevao od zaposlenih da obuče njegovog sina da puca i to iz pištolja iz kojih je kasnije počinio masakr – podseća naš sagovornik.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin