Dečak (7) iz Vlasotinca nakon nesreće u TEŠKOM STANJU: Mališan na respiratoru zbog POVREDA MOZGA

Dečak je prebačen prvo u Službu urgetnog centra Opšte bolnice, a odatle je transportovan u Univerzitetski klinički centar Niš, zbog težine povreda

 

Dečak star sedam godina, koji je juče teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Vlasotincu, nalazi se u komi u veoma teškom stanju, saznaju mediji u Univezitetsko kliničkom centru u NIšu.

 

– Prema rečima direktora Klinike za neurohirurgiju, dete ima vrlo teške povrede mozga i lobanje, u komi je, bez reakcija, priključen na mehaničku ventilaciju. Hospitalizovan je u neurohiruškoj jedinici intenzivne nege na Klinici za anesteziju, kažu u UKC Niš.

 

Kako je saopšteno juče, policijska uprava u Leskovcu utvrđuje na koji način je došlo do nezgode u kojoj je dečak povređen. Meštani Vlasotinca su naveli da je mališana navodno pokosio “veliki beli džip”, ali još uvek nema zvaničnih informacija kako je došlo do nezgode.

 

Dečak je prebačen prvo u Službu urgetnog centra Opšte bolnice, a odatle je transportovan u Univerzitetski klinički centar Niš, zbog težine povreda.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin