David (12) iz Beograda nestao pre devet dana: Izašao u dvorište da se igra i tada mu se gubi svaki trag

Kada je nestao, David je na sebi imao donji deo trenerke sive boje, žutu majicu, crne patike i duksericu crvene boje

 

David Šerifović (12), nestao je 22. jula iz dvorišta porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

– Bila je subota kada sam odveo ćerku u bolnicu jer je imala dečiji fras, a moja supruga je ostala kod kuće sa Davidom. Oni su posetili mene i ćerkicu u bolnici u nedelju, a onda su se vratili kući, i tada je on i nestao – započeo je Asan, otac nestalog dečaka.

– Kada su moja supruga i David stigli kući, on je izašao u dvorište kuće da se igra dok mu je ona spremala da jede, i kada je izašla iz kuće da ga pozove na ručak, njega nije bilo, priča otac.

Kako je dalje objasnio otac nestalog dečaka, ovo je deveti dan kako Davida nema, a pre samo dva dana mu je bio 12. rođendan.

– On je 29. napunio 12 godina, ali nije bio kod kuće da ga zajedno proslavimo, jako smo zabrinuti ovo se nikada nije dešavalo.

Majka i otac su nestanak prijavili policiji, ali i dalje nemaju nijedan trag. Zajedno sa članovima porodice neumorno tragaju za Davidom u nadi da će ga videti negde u gradu.

Kada je nestao, David je na sebi imao donji deo trenerke sive boje, žutu majicu, crne patike i duksericu crvene boje.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj telefona 0612452218 ili da prijave najbližoj policijskoj stanici.(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin