Darko Lazić: Spavao Sam Sa Više Od 350 Žena

0

Darko Lazić: Spavao Sam Sa Više Od 350 Žena

 

 

 

Srpski pjevač nedavno je izjavio da je spavao s više od 15 djevojaka odjednom, a sada kaže da je pronašao svoju srodnu dušu

Srpski pjevač Darko Lazić (31) šokirao je javnost svojim priznanjem da je spavao s 15 djevojaka odjednom te da je plaćao i prostitutke, kako piše Kurir.

 

Pjevač govori kako je u dvadesetim htio svašta probati te da je nakon svakog nastupa u inozemstvu htio ispuniti svoje seksualne fantazije.

 

– Čovjek koji nije platio seks sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Prijatelj i ja bili smo sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio poslije svojih nastupa, više se i ne sjećam – rekao je Lazić za Kurir.rs

 

Pjevač kaže da se ni ne sjeća koliko je novaca potrošio, a sada kaže da je pronašao svoju srodnu dušu.

 

– Sigurno su u pitanju hiljade eura, ali se ne sjećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim – rekao je Darko Lazić.

 

Pjevač je otkrio da je često i snimao seksualne odnose s različitim djevojkama, ali snimke nikada nije slao nikome.

 

 

– Ne postoji žena i muškarac koji se makar jednom nisu snimali tokom seksa, pa tako i ja! Te snimke sam čuvao u mobitelu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u seksu. Osim toga, imam poštovanja prema djevojkama i nikad ih ne bi zloupotrebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima – otkrio je.

 

– Oženio sam se.

 

Katarina i ja uživamo u ljubavi, vjenčali smo se u općini i uzela je moje prezime. Na ljeto ćemo napraviti svadbu – kaže Darko. (RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:      INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *