Darko Lazić plaća 25.000 evra da se otarasi OVOGA: Donelo mu je mnogo ZLA u životu, a odlazi u Švajcarsku

Darka Lazića ni jeziva saobraćajna nesreća u kojoj je jedva preživeo nije promenila, pa je već zaboravio na muke kroz koje je prošao zbog vožnje u pijanom stanju.

Pevač zbog svojih poroka nije uspeo da sačuva žene i porodicu, a i Barbara, s kojom je planirao brak, nedavno ga je ostavila. Kako bi živeo nekim mirnijim životom, Darko je, na nagovor prijatelja, navodno rešio da promeni krv u Švajcarskoj, gde su već išli neki pevači.

– Darko je rešio da se promeni i to sada želi svima da dokaže, pa je nakon što je pričao sa majkom Brankom, rešio da ode u Švajcarsku da mu promene krv.

Tako misli da će svojoj porodici, ali i svima ostalima dokazati da se opametio. Pokojni tata i njegova majka su nakon što je on imao nesreću pre četiri godine hteli da mu menjaju krv, ali on tada nije pristao jer je ta metoda mnogo skupa. Sada se sam odlučio na taj korak, time će da svoj organizam dovede u red i nadamo se da više neće da konzumira ni alkohol, a drogu više nikada.

Njegova majka Branka je bila presrećna kada joj je rekao da želi to da uradi – priča izvor blizak Darku za Star.
– On je mnogo dobar momak, ali za sebe ne valja, zato je sada rešio da se promeni i da bude primer ćerki i sinu koji ga obožavaju. Prijatelji iz Švajcarske su mu našli privatnu kliniku u kojoj može da se podvrgne tretmanu promene krvi.

Moraće da ode tamo na preglede i analize i onda će lekari odlučiti kakav će proces biti i koliko će trajati. To košta oko 25.000 evra, jer će nakon primanja nove krvi morati da leži u toj privatnoj klinici. Sećam se da je on kada je doživeo nesreću pre četiri godine pričao sa pokojnim Džejom koji mu je tada rekao baš za tu kliniku u Švajcarskoj i posavetovao ga da ide da promeni krv, ali njemu je to tada bilo suludo, pa je odbio da posluša Džeja – završava izvor.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin