Darko Lazić izbegao novi INCIDENT na putu: Jedva izvukao živu glavu, a sada mu se desilo OVO (FOTO)

Folker Darko Lazić 2018. godine doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva ostao živ, a sada je opet zabrinuo javnost.

Naime, pevaču je nakon brojnih saobraćajnih prekršaja oduzeta vozačka dozvola, zbog čega je morao opet da ponavlja vožnju, a sada vozi normalno sa novom dozvolom.

– Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori – pričao je pevač pre izvesnog vremena Lazićeve reči.
On je sada doživeo peh na putu kada mu se felna iskrivila i pocepala gumu, odnosno obe prednje gume su mu se izbušile. Pavač je bio prinuđen da momentalno zaustavi vozilo i pozove pomoć.

Foto: Instagram/Printscreen

Pevaču je u pomoć stigao prijatelj, koji ga je odšlepa, pa je ova saobraćajna nezgoda srećom imala srećan epilog.

Foto: Instagram/Printscreen

Sigurno je da se pevač mnogo popravio kada je bezbednost u saobraćaju u pitanju, a ono što mu je preostalo je da svog četvorotočkaša dovede u red.

Podsetimo, 23. oktobra 2018. godine poznati pevač imao je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je sleteo sa puta, a auto se nekoliko puta prevrnuo i završio na krovu, a nakon dužeg boravka u bolnici, pevač se vratio u normalu.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)