DANU iz SRBIJE SU ŽIVU ZAPALILI UMIRALA JE OD BOLOVA: Ovako je uspela da se spasi SIGURNE SMRTI, a danas ŠOKIRA IZGLEDOM

0

Srpkinja Dana Vulinpreživela je pravi pakao kada ju je ljubomorna žena Natali Dimitrovska polila medicinskim alkoholom i zapalila. Dana je imala preko 200 operacija, a proces isceljenja bio je veoma bolan i težak.

Naime, Natali je bila ljubomorna jer je Dana razgovarala sa njenim otuđenim mužem tokom kućne zabave. Ljubomorna žena je potom došla kod Dane u kuću, u pratnji svog prijatelja Denijela Stouna. Tražila je od Dane da joj kaže gde je njen muž, pogrešno misleći da njih dvoje imaju aferu. Besna, Natali je zgrabila bočicu alkohola, otvorila je i polila Danu.

– Mahala je rukom polivajući me po licu, rukama, grudima, svuda od struka na gore. Plamen je zahvatio moju ruku i iznenada je čitav svet bio vatra. Plamenova je bila svuda: na mojim ramenima, mom golom stomaku, samo su moje grudi bile zaštićene topom od rastegljivog materijala. Plamen se proširio na moju glavu, kosa je izgorela u sekundi i kad sam krenula da izbrišem goruću hemikaliju s lica, ruke su mi već gorele – priseća se Dana u knjizi “Vredno borbe”.

Dana Vulin
foto: Printscreen/instagram

Pukom srećom je izbegla smrt

Ona je rekla da je instinktivno osetila da treba da se baci na tlo i kotrlja, ali time se vatra samo još više raširila po telu.

– Bol je bio nepodnošljiv, ali dok sam vrištala čula sam Natali i Danijela kako beže kroz klizeća vrata. Smejali su mi se dok sam živa gorela. Jedva sam mogla da mislim od bola. U panici, otišla sam do česme, pokušavajući da ugasim vatru izlivanjem vode na sebe – navela je Dana.

Dana je smogla snage da doziva pomoć, ali ju je jedino čuo njen pas, koji je uplašeno svileo i čeka ishod.

– Znala sam da moram dozvati pomoć, inače sam mrtva. Dok sam pokušavala da otvorim vrata, osećala sam kako koža otpada sa mojih prstiju. Uspela sam da ih otvorim i pređem pola puta do susedne kuće, vičući u pomoć – istakla je Dana.

Dugo je čekala da se neko pojavi.

– Vrištala sam tako glasno i toliko dugo da, kad je konačno neko došao, to nije bio moj komšija. Momak koji se pojavio radio je u teretani u zgradi do mene. On je čuo moje vriske i dotrčao u pomoć – seća se Danai dodaje:

– Ležala sam na tlu, umirući. Otvorila sam oči i videla čoveka iz teretane iznad sebe – navela je Dana, zahvaljujući se Denisu Eriksonu što joj je spasio život.

Prošla je kroz jezive bolove i pala u komu, a borba za život dugo je trajala.

– Vratila sam se sa praga smrti. Dok sam spavala, sanjala sam. Imala sam sećanja, fantazije i noćne more – seća se.

Ti snovi su se pojavljivali na mahove, a u njima je ponekad bila i Svetlana, Danina sestra.

– Ponekad bih je osećala, čula njen glas ili pesmu kojom je pokušavala da me dokuči. Pevala mi je pesmu Vitni Hjuston “Step by Step” (korak po korak) koju smo obe volele i uz koju smo odrasle, dok se konačno nisam probudila – navela je Dana u knjizi.

Natali Dimitrovska osuđena je na 17 godina zatvora. Dana je prošla niz operacija i tretmana. Pretrpela je opekotine trećeg stepena koje su zahvatile dve trećine njenog tela.

1 / 7 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ona je dve i po godine nosila masku za kompresiju na licu kako bi opekotine zarasle. U bolnici je provela godinu i po, za to vreme joj je koža na grudima u potpunosti zamenjena tri puta.

– Niko nije mislio da je fizički moguće oporaviti se toliko – izjavila je svojevremeno Dana za “Dejli mejl Australija”.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *