DANKA (57) objašnjava AKO MAŠTATE o DRUGOME dok IMATE ODNOSE sa MUŽEM – Evo ZAŠTO se TO DEŠAVA

Za vrijeme seksualnog čina rijetko ko može da kontroliše nalet emocija i trenutne strasti, a povremeno ljudi “uhvate” sebe da razmišljaju o drugom partneru. Međutim, da li je ovo normalna pojava?

Britanska kompanija za proizvodnju seks igračaka je sporevela istraživanje na 1.300 ljudi. Ono je pokazalo zanimljive rezultate – 46 odsto žena i 42 odsto muškaraca mašta o drugom partneru tokom seksa.

Seksološkinja je za Cosmopolitan otkrila o čemu je zapravo riječ. Kako je istakla, povremeno razmišljanje o drugom partneru tokom seksualnog čina može da ima mnoge prednosti za muškarce i za žene.

“Može da bude korisno ukoliko muškarci imaju problema sa erekcijom, a žene sa orgazmom”, istakla je ona i dodala da je ovo dobar početak da se strasti u spavaćoj sobi malo više razdrmaju, prenosi ATV.

“Sasvim je poželjno da zamišljate hipotetičke situacije sa drugim partnerom kako biste se prodrmali”.

A gdje je granica?

Ukoliko često razmišljate o jednoj istoj osobi tokom seksualnog čina, a da to nije partner sa kojim ste, na primjer, o bivšem partneru/partnerki, onda je vrijeme da priznate sebi da tu osobu niste preboljeli, te da ne možete da se posvetite trenutnom partneru. Tada je najbolje da pauzirate svoj odnos i razmislite o emocijama koje su konstantno prisutne kada pokušavate da doživite intimu sa drugom osobom.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin