DANKA (25) Pružala VRHUNAC MUŽU dok JE VOZIO – zamalo IZAZAVAO SUDAR – DA LI TREBAJU biti KAŽNJENI?

Mužu sam pružala vrhunac u toku vožnje, onda se desila jedna užasna stvar.

Danas sam bila intimna kad sam pristala da oživim jednu od njegovih fantazija. On je uvek maštao o tome da mu pružim vrhunac u kolima dok vozi.

Dugo sam oklevala oko toga zbog više razloga, recimo, ako naletimo na rupu pa mu slučajno udarim onu stvar ili ako doživimo nesreću jer je on zatvorio oči na vrhuncu.

Ali ništa me nije moglo pripremiti na ono što se zaista dogodilo. Zbog posla sam bila nekoliko nedelja u inostranstvu i dečko me pokupio na aerodromu kad sam se vratila. Bili smo oduševljeni što se vidimo, ljubili smo se, grlili, odvezli do grada, šetali, ručali i oko pet popodne krenuli na trosatni put kući.

Prilično smo aktivan par, nekad imamo odnose i dva-tri puta dnevno ako možemo, tako da nam je nekoliko nedelja razdvojenosti teško palo i bili smo nalozeni.

Razmenjivali smo poruke, a on mi je pisao što želi da mu radim. Pogađate, jedna od stvari bila je vrhunac tokom vožnje.

Ukratko, krenuli smo na put, slušali muziku, pričali o mom putovanju i onome šta je on radio. Na kraju smo postali jako nalozeni. Mislila sam da možemo da pričekamo, ali posle dva sata dečko je stavio ruku na moje bedro i spustio je do mog intimn*g područja i st*vio prst u mene.

Pogledala sam ga i videla da mu je di.nut, što me još više na..lilo. Da skratim, jedna stvar je vodila drugoj i odlučila sam da ga za.ovoljim. Bilo je odlično, njemu je bilo super, meni je bilo super.

Na početku sam mu rekla da pazi kad se mimoilazimo s automobilima i da mi kaže da stanem. Ali, kako su stvari išle dalje, postajalo mi je svejedno, štaviše na..ljiva.a me pomisao da neko zna šta radimo. Osim toga, saobraćaja skoro nije ni bilo. Ali, tad je sve krenulo po zlu.

Želim da ostanem anonimna bez odavanja previše detalja, samo želim da kažem da sam došla u grad u kom moj otac radi tri dana nedeljno. Zaboravila sam da četvrtkom uveče dolazi kući. Nije mi ni palo na pamet da ga pitam da me on odveze, jer sam se ranije dogovorila s dečkom. Ono što se dogodilo nisam ni zamišljala.

Moj dečko je počeo da usporava jer je trebalo da skrenemo na put prema mom gradu. Mislila sam da bi on trebalo da sv..i pre nego što dođemo blizu mog stana. Zagnjurila sam glavu i brzo se pomerala. Kad je počeo da svr..va, čula sam nekog da ga doziva. Auto je stao pored nas. Moj dečko je bukvalno sv..io kad smo čuli taj glas i zastenjao.

Čula sam: “Koji k..ac!” i prepoznala glas. Uspaničila sam se i skočila, udarila glavom u volan, ugrizla se za jezik i ispljunula sp..u svuda. Pogledala sam svog oca kako zuri u mene kroz prozor. Pogledao nas je oboje, okrenuo se i nastavio da vozi.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin