Danima joj PRETILI SMRĆU zbog posla kojim se bavi: Sad zbog jedne činjenice ima razlog ponovo da se smeje

Danima joj PRETILI SMRĆU zbog posla kojim se bavi: Sad zbog jedne činjenice ima razlog ponovo da se smeje

“Trolovi” su konstantno napadali, vređali, pa čak i pretili lišavanjem života

 

 

Britanska manekenka i OnlyFans model Boni Loket (33) iz okoline Sarije otkrila je da je dobila jezive pretnje smrću sa strane onlajn trolova preko društvenih mreža.

 

Iako nije znalo kako da se nosi sa tim plakavši danima, a bila je i na korak od depresije, sve je nekako uspela da prebrodi, naročito zahvaaljujući sumi koju zarađuje.

 

Naime, baveći se ovim poslom na sajtu za odrasle zarađuje i do dva miliona funti godišnje.

 

– Ljudi su mi govorili da misle da treba da umrem i da ukoliko se sama ne ubijem, ubiće me oni. Zlostavljanje je počelo čim sasm počeo da objavljujem sadraj na TikToku. Nivo mržnje koju sasm dobija na dnevnom nivou je odvratan – započeo je priču popularnog modela, prenosi Dejli star.

 

Čak je više puta morala da prekine snimanje i plačući otrči u zagrljaj svom vereniku, koji joj je u svemu velika podrška.

 

– Da bih bila primećena na OnlyFansu morala sam da objavljujem provokativne fotografije, ali jedina nisam. To je zapravo suština ovog sajta i samo sam radila svoj posao.

 

Ne znam zašto je mnogima to zasmetalo – kazala je Boni, koja je dodala da je imala početak anksioznosti i da bi zbog poruke trolova čak tri dana preplakala u krevetu.

 

Boni je vremenom prevazišao sve ove nelagode, a trolovi su se u poslednje vreme smanjili. Ona sada zarađuje čak 150.000 funti nedeljno, a planira i da pokrene kampanju na društvenim mrežama kako bi pružila podršku svima onima koji trpe onlajn torturu.

 

– Žao mi je takvih trolova, zapravo im je potrebna pomoć jer njima nešto nije u redu. Zadovoljna sam svojim životom, sada sam potpuno sigurna u sebe i ne želim nikoga da povređujem na taj način – zaključila je manekenka. (RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin