DANIJELI JE OD KOKAINA ISTRULIO NOS: Sav novac koji je imala dala je na ZLO koje ju je odvelo pravo u ponor

0

Danijela Vestbruk je prava poslastica za paparace, jer način na koji se ponaša nije baš svojstven poznatim glumcima ili običnim ljudima.

Normalno nije ponašanje kojem teži ova britanska glumica koja je slavu stekla u seriji East Enders.

Danijela Vestbruk
foto: Profimedia

Imala je samo 16 godina kada se pojavila u ovoj seriji, ali novac koji je dobila bio je ulaznica za pakao. Ona je koristila i po 11 paketića kokaina dnevno, a toliko jako je šmrkala ovaj otrov da je sebi slomila hrskavicu u nosu.

Danijela Vestbruk
foto: CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

“Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu u toaletu, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko mi nije mogao pomoći,” ispričala je u jednom ranijem intervjuu.

Mnogi kažu da je prava srećnica pa droga nije uticala na plod, te je Danijela rodila zdravo dete.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Posle porođaja ona nastavlja da divlja i provodi se, a godinama kasnije rađa svoje drugo dete nakon čeka odlučuje da ode na rehabilitaciju. Međutim, to joj ne pomaže mnogo i ona nastavlja da šokira svet svojim ponašanjem.

1 / 8 FOTO: BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Nedavno je otišla u Tursku kako bi plastičnom hirurgijom sredila nos, grudi i telo, a vratila se sa još većim ožiljcima.

Danas zarađuje tako što fotografije svog golog tela deli na platformi Onli Fans, a tamo je odlučila i da proda stare implante koje je zamenila tokom jedne od skorijih operacija.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *