Danijela postala veganka, pa se UGOJILA 20 kilograma: Usledio je žestok PREOKRET (VIDEO)

Odjednom je dobila sindrom nervoznih creva

Fitnes instruktorka Danijela Vizintin iz Londona postala je veganka nakon što je gledala Netfliks dokumentarac o mesnoj industriji.

– Tada sam bila jedna od onih ljudi koji su mogli da jedu bilo šta i nikada se nisam ugojila. Nikada nisam očekivala da će toliki zdravstveni problemi proizaći iz toga što sam postala veganka. To je nešto što sam uradila jer sam verovala da je to prava stvar – rekla je Danijela, prenosi San.

Kada je bila veganka, priznala je da je jela dosta testenina da bi utolila glad i da se zbog toga ugojila preko 20 kilograma.

– Osećala sam se posramljeno. Postala sam veganka nakon što sam odgledao dokumentarac i mislia sam da sam napravila pravi moralni i etički izbor, jer sam veoma svesna našeg okruženja. No, to je počelo da utiče na moje zdravlje i toliko sam se ugojila da nisam mogla ni da dišem u svojoj omiljenoj suknji. Skoro da nisam mogla da je obučem – rekla je.

Ovaj način ishrane je uticao na njeno zdravlje, pa se vratila na svoju redovnu ishranu početkom 2018. godine. Bilo joj je teško da gubi kilograme, sada ima 63 kg i zategnutu, mišićavu građu.

Istakla je da je vratila meso u ishranu i krenula je sa tzv. karnivor dijetom koja se bazira upravo na ovoj namirnici i tvrdi da joj se zdravlje poboljšalo.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin