Danas sahrana dva dečaka koji su se utopili na Adi Ciganliji

Čeka se obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti

 

 

S. Č. (16) i M. S. (16) koji su se u utorak utopili na Adi Ciganliji biće sahranjeni danas.

Inače, okolnosti pod kojima je došlo do tragedije na Adi Ciganliji kada su se udavili M. S. (16) i S. Č. (16) se ispituju, čeka se obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a drugari koji su bili prisutni biće ispitani u prisustvu roditelja u svojstvu očevidaca u Višem javnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama koje su očevici dali policiji M. S. (16) se utopio spasavajući druga S. Č. (16). Skakali su sa pontona, S. Č. je skočio prvi, a M. S. je pokušao da mu pomogne kada je video da ga je nešto “uhvatilo” ispod vode, obzirom da je udarao rukama po vodi i pokušavao da se “iskobelja” napolje.
Naime, on je ispružio nogu držeći se za ponton, za koju se dečak uhvatio i povukao ga u jezero.

Policija je skinula nadzorne kamere i pregledala šta se dogodilo kobnog dana.

Inače, jedan od očevidaca ispričao je za da su kobnog dana na najpoznatijem beogradskom kupalištu bili učenici dve škole koji su slavili završetak školske godine.

“Učenici dve škole su bili tu. Odjednom su dve devojčice dotrčale do obezbeđenja zgrade. Plakale su i rekle da dva dečaka nisu isplivala. Njihovi drugari. Ljudi su odmah odreagovali, ali već je bilo kasno”, priča on.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin