DALILA I ALEKSANDRA OČI U OČI! Progovorile o odnosima sa Dejanom i Carem, Nikolićeva otkrila kad je prvi put bila intimna sa Dejanom

Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević postale su ljute rivalke nakon što je Aleksandra započela vezu sa Dejanom, a prethodno je bila i sa Filipom Carem, sa kojim je Dalila prevarila muža.

One su sada gostovale zajedno u emisiji, a voditeljka Sanja Marinković pitala ih je da li im je neprijatno.

– Da li je jednoj od vas dve neprijatno, kada pričate o svojim partnerima, koji su obojica bili sa vama? – upitala je Sanja Alek i Dalilu.

– Mislim da Dejan sada pokušava nekako kroz Aleks da ostvari sve ono što nije uspeo sa mnom, a to je da bude dominantaniji, da se oseti kao muškarac, da postavlja neka svoja pravila – istakla je Dalila, dok se Aleks kasnije ubacila:

– Ono što je meni uvek falilo jeste ljubav i zaštita – otkriva Nikolićeva.

– Pa, kako si mogla da dobiješ ljubav i zaštitu od muškarca, kojem si animir dama? To još nikad nisam čula – rekla je Marinkovićeva.

– Mi nismo prvo imali intimni odnos, pa ušli u vezi, već je naš prvi odnos bio na Rajskom ostrvu, to ću sad da vam kažem – otkrila je Aleks u emisiji “Magazin In”, a potom se ubacila i Sandra Rešić:

– Dejan Dragojević nikada neće biti žrtva, niti je ikada bio. Odličan manipulator i, što se mene tiče, od nekog skorašnjeg perioda jako loš čovek – rekla je pevačica u “Magazinu In”.