DALILA DANAS NAPUŠTA RIJALITI? Mujićeva ZAHTEVA od produkcije da ide u POLICIJU, a evo šta će URADITI ako joj to NE DOZVOLE! (VIDEO)

DALILA DANAS NAPUŠTA RIJALITI? Mujićeva ZAHTEVA od produkcije da ide u POLICIJU, a evo šta će URADITI ako joj to NE DOZVOLE! (VIDEO)

 

Nakon što je Filip Car opsovao sve žive i mrtve članove porodice Dalile Dragojević, Dragojevićka je rešila da danas izađe iz rijalitija i podnese krivičnu prijavu protiv bivšeg momka.

 

Suk.b je eskalirao u emisiji “Gledanje snimaka” kada je Dalila fizički nas.nula na Cara u momentu kada je pomenuo njenog oca Husu Mujića i psovao ga na najgore moguće načine.

 

Ona će danas navodno napustiti rijaliti.

 

 

– Ništa me ne zanima! Ukoliko mi produkcija ne dozvoli da odem u stanicu policije i podnesem krivčnu prijavu protiv njega za sve što mi je uradio u proteklom periodu, ja napuštam rijaliti. T.kao me je, psovao!

 

Ništa me ne zanima, odmah danas da me izvedu, kunem se u baba svog da ću to danas uraditi – rekla je Dalila, na šta je Filip Car nastavio da je psuje. srbija danas   (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin