DALIBOR ISTETOVIRAO se SVUGDJE po TJELU PA SE POKAJAO – ODRALI MU zivu kozu KO LISICI evo KAKO SADA IZGLEDA SIROTAN

Tetoviranje je opšti trend među mladima, međutim, i dalje nisu toliko česte situacije da se vide osobe koje su iscrtale svoje lice. Iako oni koji se odluče na taj korak veruju da će na taj način izgledati autentično, pa možda čak i lepo, verovatno većina zna da taj potez zapravo predstavlja ostavljanje trajnjeg pečata na koži koja vremenom stari, te ni ti crteži s godinama više ne izgledaju toliko atraktivno. To je nakon nekog vremena shvatio i mladi Italijan Simon Fontana, koji je po profesiji tatu-majstor, i koji je tokom bogate karijere dosta toga i samom sebi iscrtao u predelu lica i glave.

On je želeo da se sa svojim tetovažama po licu izdvaja iz mase, da bude autentičan i poseban, pa je po obrazima, čelu i na vratu iscrtao mnogobrojne simbole, slova i brojeve. Toliko ih je imao po licu da su mu oči bile jedva uočljive. A onda je najednom jednog dana odlučio da ih ukloni.

Na svom TikToku nalogu Fontana je sa pratiocima podelio trenutak kada se napokon odlučio da se reši svojih “mezimica”. Podvrgnuo se laserskom uklanjanju tetovaža koje je, verovali ili ne, trajalo pune tri godine. To je za njega bila prava patnja. Otečeno lice, zatvoreni kapci zbog tretiranja kože uezli su svoj danak.

Njegovi pratioci su brže bolje dočekali taj momenat, da mu “otvore oči” i kažu da je očigledno bio potpuni promašaj to što je iscrtao svoju kožu.

– Kako si to mogao da učiniš svom licu? –

– Vidim ti prazninu u očima –

@loscoboy.tatts

3 anni di rimozione laser sulla fronte ✨ • La rimozione non è conclusa ma la fine è sempre più vicina 💪 Terminata la rimozione completa del mio tatuaggio sulla fronte procederò con la realizzazione di un nuovo tattoo che ho già in mente da tempo 🖤 Ps: amo i tatuaggi sul mio viso, ho deciso di rimuovere solo la fronte perché ho fatto varie cover up una sopra l’altra nel tempo e voglio rifarla completamente in modo da averla più ordinata👌 #tattoo #tattoos #tatts #art #bodyart #facetattoo #tattoodesign #tattooed #blacktattoo #inked #tattooedmodel #piercing #tattooartist #tattooer #bodymods #artist #artwork #tattooart #surgery #laser #lasertattoo #tattooremoval #foryou #perte #viral #viralvideo

♬ suono originale – Simone Fontana

– Vau, već izgledaš deset puta lepše –

– Tako lep momak, a unakaženo lice – komentarisali su njegovi pratioci.

Mnogi su se složili da mu nije bilo potrebno toliko tetovaža jer je kožu glave doveo u očajno stanje i pitali su se zbog čega je to radio. Sada svi smatraju da je izložen bolu, te da mora da trpi jezive tretmane kako bi lice doveo u prvobitno stanje. Ako to uopšte i uspe.

– Neki ljudi nikako da se dozovu pameti – zaključio je jedan korisnik.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin