Dajte ja ću PLATITI I SKUĆIT familiju”: Marija Šerifović besna posle izbacivanja porodice SELADIN na Dorćolu – IZBACILI bolesne LJUDE KAO DA SU STOKA

Pevačica Marija Šerifović besno je reagovala na potresnu priču o izbacivanju porodice Seladin iz njihovog doma na Dorćolu i ponudila im finansijsku pomoć.

Tada je više policajaca uklonilo ukućane iz njihove kuće, pa čak i bolesnu ženu koja je bila na nosilima.

“Iskreno … U ovoj mojoj lepoj Srbiji ne može više ništa da me iznenadi … I ne umem ni da opišem koja se količina besa u meni pojavi … Ali evo da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pevaljka za neke … Ako neko ima kontakt – dajte ja ću platiti i skućiti familiju“, napisala je Šerifović na Tviteru.

Podsećamo, kako navodi Združena akcija „Krov nad glavom“, Porodica Seladin godinama živi u kući u ulici Dunavski kej 30. Međutim, njihova kuća, izgrađena još 1934. godine je 2015. izbrisana iz zemljišnih knjiga, kao da uopšte ne postoji. Nakon četiri godine čekanja i niza žalbi i zahteva, Osman Seladin je konačno dobio odobrenje da svoju kuću ponovo upiše u zemljišne knjige. Ali pre nego što je ovo rešenje postalo pravosnažno, samo par dana kasnije, iz Grada je stiglo i rešenje o rušenju kuće.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin