DAJTE 100.000 EVRA, PA ĆU PRISTATI” Lepa Lukić traži ogromne pare, evo o čemu se radi

Kada je u pitanju Lepa Lukić ona je poznata pevačica, koja voli da troši veliki količine novca na kocku, iako to nikada neće da prizna u javnosti. Međutim, kada se u obzir uzmu tri penzije, a jedna od njih je i kanadska, od pokojnog muža onda i ne čudi nas što svako malo uđe u neki rijaliti da bi zaradila još novca, odnosno da bi se uspela da izvuče iz dugova. Ona je ušla u sedmu decenju života, ona i dalje radi nastupe tako da i dalje jako lepo i solidno zarađuje.

“Bilo je prelepo u Kanadi, pet vikenda sam pevala, bilo je fantazija. Ne pada mi ništa teško, jer je moj organizam već navikao na tumbanje. Letela sam nekada i po 12 sati, tako da to nije ništa novo. Kanada i Srbija, razlika je oko šest sati, mnogi ljudi ne mogu posle sedam dana sebi da dođu, meni je super palo” – kaže ona.

Kada su novinari upitali Lepu Lukić da li je najviše novca troši na kocku ona je rekla da to nije istina i da najviše para zapravo troši na odeću: ”Istina je. Kada sam počinjala da pevam, bila sam željna svega jer sam potekla iz sirotinjske porodice. U to vreme nisam imala ni za čarape a kamoli za haljinu. Kada sam postala zvezda, u Beču, Minhenu, gde god da sam išla, kupovala sam i trošila sve na garderobu” – priznaje ova popuarna srpska pevačica.

Ona se na kraju osvrnula da li bi ona napisala knjigu o sebi, što je jako veliki trend u poslednje vreme: ”Za 100.000 evra bih dozvolila da pišu o meni. Bilo bi mnogo jako, imam mnogo što šta da kažem o svom životu. Sama da pišem memoare, to me ne interesuje, ali imala sam ponude da pišu o meni” – kaže Lepa.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *