Dado Polumenta o duetu Linom i pjesmi „Ti si mi sve“: KAKO LI BI ZVUČALA SA KARLEUŠOM

Dado Polumenta nedavno je izbacio novi album, a kako je prošlo punih deset godina od njegovog posljednjeg ostvarenja, mnogi su ovo povezali sa tim da se isti period čekao i na novi album Jelene Karleuše, s kojom je pjevač trebalo da snimi duet.

 

Naime, Polumenta je otkrio detalje saradnje sa svojom koleginicom, te priznao da je pjesma čak bila spremna, ali da do snimanja dueta ipak nije došlo.

 

„Nismo to realizovali, iako vam ne mogu precizno objasniti zbog čega nismo… Ja sam uradio pjesmu “Ti si mi sve” i mi smo se nalazili u studiju, njoj se pjesma svidjela, ali kad je trebalo da se realizuje i snimi, nije došlo do toga. Ne znam kako bih to opisao osim kao neki sudbinski momenat, da nam se nije dalo, bar za sada, da snimimo duet – istakao je Dado, te priznao da još uvijek ima nade da dođe do saradnje:

 

„Ja još vjerujem da ćemo nekad snimiti duet, tim više što Jelenu jako poštujem i smatram da je ona mega talentovana za ovaj naš muzički i šoubiznis. I vjerujem da smo nevjerovatan spoj, jer smo zajedno radili i gostovanja, pa zato očekujem da, ako se nije dalo sada, da će se u budućnosti desiti možda i nešto mnogo veće u našoj saradnji – rekao je pjevač.

 

„Čak mislim da je i ona tako nešto shvatila da energetski ova pjesma nije bila za nas dvoje i da treba sačekati neku drugu. Ja Jelenu i cijenim baš zbog toga kako ona gleda na sve u vezi posla, kako pakuje, doživljava, koliko je ona umiješana u svaki njen tekst pjesme, aranžman, spot, sve, sve, sve… I vjerujem da je željela i da želi da, ako već uradimo nešto zajedno, to bude i nešto najbolje – rekao nam je Dado koji je pomenutu numeru umjesto sa Karleušom snimio sa koleginicom Linom. (RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin