“DA TI SRCE PUKNE KAKO DECA PEVAJU I PLAČU”: Đaci iz Banjaluke sve rasplakali zbog stradale Milane, na trotoaru je udario auto

0

Pedagog Osnovne škole “Branko Radičević” u Banjaluci Milana Koprena poginula je u aprilu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

 

 

Učenici škole u kojoj je radila prekjuče su se okupili u školskom dvorištu i za nju otpevali pesmu.

 

Đaci u belom, sa belim balonima u rukama, plačući su horski pevala pesmu Jadranke Stojaković “Što te nema”.

 

 

 

 

“Da ti srce pukne kada čuješ kako deca pevaju i plaču. Milana draga, Gospod da ti podati carstvo nebesko”, napisano je uz video koji je objavljen na društvenoj mreži Facebook.

 

 

Nakon pesme deca su pustila balone u nebu. Svi su bili beli, osim jednog crvenog, koji je držao budući školarac kom je Milana bila tetka.

 

 

 

Podsetimo, Milana je nastradala kada ju je na Rebrovačkom mostu udario “pežo 207” dok se kretala trotoarom. Vozač automobila marke pežo vozio je levom trakom prema Rebrovačkom mestu, ali je navodno usled neprilagođene brzine, ulaskom u krivinu, izgubio kontrolu i izleteo u drugu traku.

 

Pokušao je da ispravi automobil, ali očigledno nije mogao da ispravi automobil i udario je u ženu koja se u tom trenutku kretala trotoarom ka mostu.

 

Od siline udarca, automobil se zakucao u ogradu na mostu.

 

Stradala Koprena bila je dobitnica Svetosavske nagrade.(RBSM-RADIO)

 

"DA TI SRCE PUKNE KAKO DECA PEVAJU I PLAČU": Đaci iz Banjaluke sve rasplakali zbog stradale Milane, na trotoaru je udario auto

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:           INSTAGRAMU           I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *