“DA SAM ČULA TO, NE BIH PREŽIVELA”: Oglasila se majka tiktokerke nakon suđenja za njeno ubistvo! “MONSTRUM…”

U Višem sudu u Beogradu, danas je održano pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) za teško ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18). On je izjavio da navodi optužnice nisu tačni, na šta je za Kurir reagovala Noina majka Boba.

 

– Nisam prisustvovala danšnjem ročištu jer sam se razbolela. Od prošlog puta kad smo bili i videli ga mi nije dobro – kaže nam Boba.

 

Kako nam je ispričala, sad kad čuje kako se Dabetić branio smatra da je i bolje što nije bila prisutna.

– Ja da sam čula kako se branio, ne bih preživela. Da li je moguće da nije priznao sve, a postoje svi dokazi? Ne mogu da verujem – kaže Noina majka i dodaje:

– Monstrum se pravi lud, a nije…

Dabetić je danas, da podsetimo, negirao određene navode iz optužnice u kojoj je okrivljen da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života tiktokerku.

 

Prema navodima optužnice, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni 17.06.-18.06. u iznajmljenom stanu u kojem je prijavljeno stanovao u centru Beograda, ubio osamnaestogodišnjakinju, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

 

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

 

Noa Milivojev, ubica, Ognjen D, Ognjen D.

 

– Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života – navodi se i dodaje:

 

– Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

 

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula.

 

Glavni pretres zakazan je za 6. jun kada će moći da prisustvuje i javnost.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU               I             FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)