Da li je Ljubicu stigla Božja kazna: SVEKRVA ME TRUDNU IZBACILA IZ KUĆE JER JE SAZNALA DA NOSIM KOMŠIJINO DIJETE

Ljubica iz Arilja je izbačena iz kuće za vrijeme trudnoće, a svoju je priču odlučila podijeliti s drugima kako bi učili na njenim greškama. “Moje ime je Ljubica i živjela sam u malom seoskom mjestu, okružena tajnama, skandalima i greškama koje su obilježile moj život”, pisala je Ljubica za Naj Ženu.

 

“U trudnoći sam doživjela najveći šok kada me je svekrva izbacila iz kuće. Taj udarac je bio težak, ali nije bio jedini teret koji sam nosila na svojim ramenima. Godinama sam varala svog voljenog muža Milana, a činjenica da je osim njega i cijelo naše mjesto znalo za moju nevjernost, donijela mi je duboku tugu i osjećaj krivice.”

 

Dok je pisala svoju tužnu priču, Ljubica se prisjetila da su ona i njen partner Milan zaista dugo vremena radili na djetetu te da ovdje nisu u pitanju mjeseci, već deset godina mukotrpnih i neuspješnih pokušaja zbog kojih je bila očajna, a u tim se trenucima najveće tuge okrenula se njihovom prijatelju i komšiji Zlatku koji joj je tada bio najveća utjeha.

 

Ipak, ova je nesretna žena shvatila koliko su njine odluke koje je donijela u trenutku slabosti i očaja promijenile tok njenog života.

 

“Jednog kobnog dana sam zaboravila ugasiti Facebook, a svekrva je čitala poruke između Zlatka i mene. Bila sam u četvrtom mjesecu trudnoće sa Zlatkovim djetetom. U poruci sam mu napisala: “Trudna sam. Nosim tvoje dijete, bit ću s Milanom dok ne opremiš kuću. Sad mi je lakše ići na posao”, na što joj je on odgovorio: “Oguli ga za lovu dok se ne snađemo.”

 

Tada je shvatila koliko je pogriješila i da nema natrag.

 

“Bio je to trenutak u kojem sam se suočila s vlastitom greškom i spoznajom da sam iznevjerila ljubav i povjerenje osobe koju sam najviše voljela”, napisala je.

 

“Vrijeme je prolazilo, a ja sam pretrpjela i gubitak bebe koju sam nosila. Veza sa Zlatkom je postajala sve gora, puna toksičnosti i bola. Sve što sam gradila na lažima i prijevari se počelo raspadati. Tada sam shvatila da je karma ili možda Božja kazna zaista stigla do mene. Ali iz te tuge i kajanja, iznikla je spoznaja o vlastitim greškama.”

 

Ljubica je u potpunosti ogolila dušu sa željom i nadom da će pomoći nekome da ne ponovi njene greške za koje se dan-danas kaje.

 

“Neka moje iskustvo bude podsjetnik na važnost donošenja ispravnih odluka, održavanja moralnih vrijednosti i brige za one koje volimo”, pisala je Ljubica. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE           www.rbsm-serije.com

Pratite nas na   INSTAGRAMU   I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin