Da li je jedna teta klincu uništila život: KAKO JE TO KAD MLAD MOMAK NAPRAVI DIJETE 39-GODIŠNJAKINJI

Da li je jedna teta klincu uništila život: KAKO JE TO KAD MLAD MOMAK NAPRAVI DIJETE 39-GODIŠNJAKINJI

 

 

Taman kada pomislite da smo se udaljili makar malo od predrasuda, pojavi se na Tviteru jedna šokantna priča koja ne samo da prikazuje kako se posmatra na veze starije žene i mlađeg muškarca već se žene koje stupaju u takve odnose najstrašnije vrijeđaju.

Pominju se opajdare, a i paljenje na lomači koji podsjeća na paljenje vještica istom metodom iz srednjeg vijeka.

Šokantna objava glasi, citiramo: “Vršnjak mog sina je napravio dijete ženi od 39 godina. Bukvalno bih na lomači palila opajdare što naskaču na klince. Da me za*ebete sa korektnost od 23 tetka se klincu bukvalno u*rala u život”.

Šta god da vam je prvo zapalo za oko, tema je za sebe. Da li to što se žena od 39 godina naziva “tetka”, a rekli bismo da ne odgovara toj definicija jer je “tetka sestra nečije majke odnosno oca”? Ili možda ovo OPAJDARA što je izgleda pandan vješticama iz mračnog doba ljudske istorije?

Počinje se sa time da je on napravio dijete starijoj ženi, pa se ističe da je ona “naskakala na klinca”. A kako bi drugačije? ironični smo, naravno.

Možda će vas prvo šokirati i ovo da se ta “tetka” u*rala u život momku (nadamo se da ste šokirani). U prevodu, upropastila ga je. Načisto. Otud i ovako “sočan opis”.

Uslijedili su brojni komentari. Naravno, mnogi nemaju ništa protiv ljubavi dvoje, bez obzira na razliku o godinama. Ali, većina zamjera gospođi koja osuđuje takvu ljubav.

„Da si ti probala mlađe, ne bi tako pričala“ – kazala joj je jedna njena vršnjakinja, a druga se nadovezala pitanjem – „Da ti nisi malo ljubomorna“(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin