Da li imate svoju amajliju? Verovali ili ne, postoji i objašnjenje zašto amajlije deluju

Ukoliko ste od onih koji veruju u “znakove pored puta”, imamo za vas dobru vest…

 

Kažu da je sreća relativna stvar, kao i da uglavnom zavisi od nas samih.

 

Ukoliko ste od onih koji veruju u “znakove pored puta”, imamo za vas dobru vest.

Kako američko istraživanje pokazuje, amajlije, zaista, imaju “čarobnu moć”, ali samo ukoliko se u njih švrsto veruje. Izgleda da je u pitanju autosugestija, ali svakako pozdravljamo sve što može da nam da pozitivnu energiju i pomogne da verujemo u dobar i srećan ishod. Vera je pola uspeha, zato, ko može da kaže da u nošenju sopstvene amajlije može da bude nešto loše?

 

Igrači golfa koji su igrali “srećnom lopticom” su dva puta više uspevali da ih ubace u rupu, u odnosu na one koji nisu imali svoju “srećnu lopticu”, pa zašto i mi da nemamo svoju ako će da nam pomogne da se postigne pogodak u bilo kojoj sferi život?

 

Amajlije mogu da pomognu u disciplinama kao što je sport, ali vam neće otkriti brojeve za sedmicu na lotu.

 

A ukoliko niste znali, evo šta neke od njih znače prema uvreženom verovanju:

 

Potkovica

Donose veliku sreću, štite od nesreće, munje i vatre. Ukoliko bi bile stavljene u kolevku, štitile bi bebe od zlih duhova, a mnogi ih stavljaju i na vrata kako bi dom bio siguran, ili na kola kako bi bili bezbedni tokom vožnje.

 

Bubamara

Bubamara donosi sreću osobi kojoj sleti na ruku. Broji se dok ne odleti kako bi se saznalo koliko godina će neko živeti, ili kada će se neka devojka udati. Ukoliko oterate bubamaru, to donosi nesreću.

 

Kupina

Ukoliko se čovek provuče ispod grma kupine, to pomaže protiv bolesti i čarolija. Englezi su je izbegavali, jer su smatrali da je vrag upao u grm i prokleo je i da je zato i dobila takvu boju.

 

Dugme

Ukoliko dugme otpadne rano ujutru, dan će doneti nesreću, kao i ukoliko slučajno obučete nešto naopako. U slučaju da ujutru ugledate odžačara, doneće vam sreću i tada bi trebalo da se uhvatite za dugme i zaželite želju.

 

Sedam

Iako je sedam srećan broj, za dane u mesecu koji ga sadrže (7, 17 i 27) bolje je ne planirati putovanja, ispite ili venčanja jer donose nesreću.

 

Beli luk

Beli luk čoveka čini otpornim na udarce i ubode, a ukoliko ga nosite u džepu, olakšaće vam pešačenje. Ukoliko ga okačite u sobu, preuzećete na sebe sve bolesti i tako ćete zaštiti ukućane.

 

Buda

U Kini maltene da nema kuće bez tradicionalnog, nasmejanog Bude. Ukoliko svakog dana figuricu pomazite po stomaku, ispuniće vam se želje.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

–    KLIKNI OVDJE     www.rbsm-serije.com

Pratite nas na    INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin