Da li će Džoni Dep oprostiti Amber odštetu od osam MILIONA? Njegovi advokati otkrili sve DETALJE (VIDEO)

Advokati Džonija Depa nagovestili su da bi glumac mogao da se odrekne odštete od 8 miliona dolara koju bi mu trebalo da mu isplati bivša supruga, Amber Herd, nakon poraza na suđenju – sada kada mu je vraćena reputacija.

Depovi advokati pojavili su se u nekoliko emisija kako bi negirali tvrdnje Amber Herd da je suđenje bilo nepravedno.

Kamila Vaskez i Bendžamin Ču pojavili su se u emisiji “Today”, “Good Morning America”, a zatim na mreži “Law and Crime”, koja je pratila suđenje bez prekida.

Ispričali su kako je Džoni srećan što je pobedio i da se “nije ovako nasmejao šest godina” – od kada su počeli njegovi problemi s Herd.

Foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Takođe su osudili glumičinu tvrdnju da je izgubila suđenje jer je on moćniji i popularniji od nje, rekavši da je potpuno netačno da su društvene mreže igrale ulogu i tvrdeći da se poroti jednostavno nije svidela jer ona – za razliku od Džonija – “nije preuzela odgovornost ni za šta.”

 

Par advokata je tada sugerisao da bi glumac čak mogao da se odrekne odštete od 8 miliona dolara koju je sud naložio Amber da mu isplati. Njeni advokati su rekli da ona to ne može da priušti i juče su otkrili planove za podnošenje žalbe.

Na pitanje hoće li se odreći presude ili ne, Depovi advokati su rekli: “Ovde se nikada nije radilo o novcu za gospodina Depa. Radilo se o vraćanju njegove reputacije i on je to učinio.”

– Moj osećaj je da je sve ovo imalo mnogo veze s odgovornošću. Džoni je imao svoje probleme, bio je vrlo iskren u vezi sa svojim problemima s alkoholom i drogom, bio je iskren u vezi s nekim nesrećnim tekstovima koje je napisao, i mislim da je to bio oštar kontrast s Amber Herd, koja nije izgledala tako ili je barem porota možda shvatila da ona ni za šta nije snosila odgovornost – rekao je Ču.

Foto: Tanjug/Brendan Smialowski/Pool photo via AP

– Ona je imala odgovor za sve i nije preuzimala odgovornost ni za šta. Mislim da je to napravilo razliku – dodao je Ču.

Vaskez je pojasnila da je “ključ pobede bilo fokusiranje na činjenice i dokaze i Džonijevu priliku da prvi put kaže istinu”.

– Presuda govori sama za sebe –  zaključila je Vaskez za “Good Morning America”

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)