Da li biste vi ovo smeli: Mlada nije znala šta će s PREZIMENOM, pa donela odluku na NAJLUĐI način (VIDEO)

Jedna interesantna priča o ljubavnom paru pokazala je kako je čak i neodlučnost tokom venčanja normalna, ali da za sve postoji rešenje.

Simpatični par Kolin i Perl upoznali su se tokom rada u biblioteci na koledžu. Iako su prihvatali sve smene, njihovo društvo nikada nije htelo da radi petkom uveče.

Zato su softverski inženjer i učiteljica provodili dosta vremena zajedno, a nakon poslovnog odnosa ubrzo se rodila ljubav. Venčali su se 26. marta 2022. godine, a oboje ističu da nisu znali, niti planirali koje prezime će uzeti mlada.

Ipak, Perl se nije dopadala činjenica da promeni svoje prezime zbog učenika koji su se već navikli na nju. Dok su pokušavali da odluče koje prezime da izaberu, Perl je rekla da je slušala jedan podkast u kom se neko našalio da je poželeo da baci novčić kako bi izabrao prezime na venčanju.

Iako su se na početku samo šalili da će to uraditi, bacanje novčica je zaista postao ozbiljan plan. Oboje su se složili da će nakon izgovaranja sudbonosnog “da”, baciti novčić i na taj način odlučiti da li Perl zadržava svoje ili uzima muževljevo prezime.

Na kraju njihove ceremonije, novčić je bačen, a Kolin je pobedio. Danas su gospodin i gospođa Hansen.

Jedinstveni trenutak bio je nezaboravan za njihove zvanice, ali je postao zabavan za milione korisnika kada je TikTok u pitanju. Ovaj simpatičan momenat mnogi žele da usvoje na svom venčanju, a komentari su se neprestano nizali.

“U današnje vreme, sa dva prezimena, sa crticom i ženama koje zadržavaju samo svoje, ovo je lep način da se održi stara tradicija“, “Ja ne bih smela tek tako da bacim novčić”, “Svaka im čast, ovo je super ideja”, glasili su neki od komentara.

“Bacanje novčića je definitivno super opcija, ali mislim da je, iskreno, najvažnije da se zaista volite”, rekao je Kolin.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin