Da bi sahranio majku, Marko otvorio grob u kojem je već sahranjen OTAC! Srušio se kada je ugledao prizor! NIKOME NE ZELIM OVO- Misterija velika

Marko Dujmović je stanovnik Dvora na Uni i tu je već 14 godina i traži sada odavno identitet muškarca koji je zakopan u grobu njegovog oca.

 

Marko je izrazio sada jedinu zelju i stavio na znanje da je njegova želja za istinom zaista velika. KAda je on otvorio grobnicu svog oca tijela pronađeno u tijelu čovjeka od preko 130 kilograma umotan u šator i na nogama je imao vunene čarape.

 

To je zaista suprotnost od MARkovog oca koji je imao 50 kilograma bio je u kovčegu sa koznim cipelama. On naravno ima i slike kao dokaz. MARko tvrdi da njegov otac nije postao samo tako nego da je odveden na groblje i tu su ga sačuvali.

 

Pravda je sve što tražim jer nikome ne bi dozvolio da se desi ovo. Bilo je to jako stresno iskustvo i sada samo želim da znam gdje je otac Moj otac nije izgubljen on je umro u društvu Jove kod kojeg sam i bio prisutan i sahranjen je na groblju.

 

On je sada bijesan radi cijele situacije. Radnici koji održavaju groblje su iznenađeni i zbunjeni.Istraživajući vojno krilo sa šatorima našli smo smo i sanduk u kojem su bila dva tijela.

 

Goran Markov rođak je ispričao da su kontaktirali i policiju i tražili su ekshumaciju. Godinu dana kasnije su počeli kopati na pravoslavnom groblju u Dvoru i nasli groblje Markovih roditelja.

 

Tijelo koje je pronađeno ne lici na mnjegovo oca, i odbio je da radi DNK ANALZIJE. Institucije tvrde da je to njegov otac. Marko ne može se pomiriti sa tim jer odjeća polozaj ukuopa nije ni slucno njegovom ocu.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:       INSTAGRAMU       I     FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)