ČUVALA SAM SE ZA BRAK 7 GODINA: Otišli smo na medeni mesec, a kad je trebalo da budemo intimni otkrio mi je TAJNU!

Posao Edi Seler podrazumeva spajanje ljubavnih parova, stoga ne čudi da se u karijeri nagledala i naslušala svega. Tako joj je jedna žena (40) priznala da je čekala sedam godina na s*ks sa svojim partnerom da bi joj on konačno otkrio istinu tek prve bračne noći, piše “Daily Star”.

Ispričala je kako klijentkinja nije htela intimni odnos pre braka zbog verskih stavova, a svog budućeg supruga upoznala je kada je imala 33 godine. Par je imao dugu veridbu i zajedno su bili sedam godina kada su se venčali. Iako su živeli zajedno i spavali u istom krevetu, oboje nisu hteli s*ks pre braka, a kada su se venčali i otišli na medeni mesec, došlo je do neprijatnosti.

“Ona je kupila negliže i otišli su u svoju hotelsku sobu. Rekla je da su se ljubili i bilo je jako lepo. Ona je navukla negliže, legla u krevet i on je otišao da spava. Ništa nije uradio”, rekla je Edi i dodala kako je supruga postala histerična te je počela da ispituje svog muža.

“Ispostavilo se da nije bila duhovna stvar zbog koje nije vodio ljubav s njom pre nego što su se venčali. To je bilo zato što je imao problema dok se razvijao kao tinejdžer i fizički nije imao ‘opremu’ da bi vodio ljubav sa ženom”, otkrila je Edi.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin