Ćutao sam GODINAMA: Poznati pevač progovorio o vezi SVOJE SUPRUGE i Duška Tošića, vreme je da javnost sazna SUROVU istinu

Peđa Jovanović progovorio o razvodu, spomenuo i Duška Tošića

Peđa Jovanović prethodnu godinu završio je više nego uspešno sa čak tri velika koncerta. Njegova karijera ide uzlaznom putanjom, a privatni život mnoge intrigira.Gostujući u specijalnoj emisiji „Ispovest Peđe Jovanovića” pevač koji se pre izvesnog vremena razveo od supruge Ane Jovanović, koju su mediji svojevremeno povezivali sa Duškom Tošićem, otvorio je dušu i ispričao kako je došlo do kraha ljubavi za koju je verovao da je za ceo život.

– O privatnom životu ne volim mnogo da pričam, ali što se tiče emotivnog plana mogu reći da sam srećan – kaže Peđa Jovanović i otkriva da li je sa bivšom suprugom ostao u kontaktu:

– Svakodnevno se čujem sa Anom. Ona je jedna sjajna osoba.. U celoj priči za naš razlaz sam ja kriv. U periodu kad sam totalno bio izgubio kompas, preterivao sam u piću i ona to više nije mogla da trpi i ne treba da trpi. Niko to ne treba da trpi. Tako da je razlog što smo se mi razišli bio taj što sam ja bio neizdrživ – tvrdi pevač.

Nakon kraha ljubavi, Peđa Jovanović shvatio je da je krajnje vreme da svoj život promeni i da iskoristi novu šansu koja mu se ukazala, a koja se tiče njegove karijere.

– Bog mi je dao šansu da sad nešto napravim i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem profesionalniji u poslu, da budem bolji roditelj i da živim svoj život kako treba – zaključio je on.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *