Čula pol deteta pa se NALJUTILA: Ova baka je svojom reakcijom postala HIT na društvenim mrežama (VIDEO)

U zapadnim državama otkrivanje pola deteta koje je još u majčinom stomaku obeležava se kao porodična svečanost. Po pravilu, zovu se deke, bake, očevi, majke, kumovi i prijatelji, a vrhunac događaja predstavljaju konfete ili baloni koji, zavisno od boje, otkrivaju da li na svet stiže devojčica ili dečak. Želja bake gospođe Deni Florez bila je da dobije praunuku, međutim kada je ugledala plavu boju, ona se naljutila.

Napustila je travnjak vidno iznervirana, a njena reakcija postala je viralni hit sa više od pet miliona pregleda na TikToku.

@_daniflorez

The contrast between everyone celebrating and then her 🤣 ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum 😂 #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok

♬ Je te laisserai des mots – Patrick Watson

 

– Čisto da znate, ona je inače najbolja baka na svetu i njena reakcija nas je pošteno nasemala. Njen bes trajao je samo minut, potom se odala i otkrila da je zapravo jako srećna – napisala je Dani Florez uz snimak.

– Ma samo neka je dete zdravo. Bilo mi je malo žao jer je devojčica trebalo da dobije ime Elena, a ja sam joj već bila pripremila ogrlicu sa ugraviranim imenom i još nekoliko sitnica. Ali naravno da sam srećna, pa čekam svoje prvo praunuče – rekla je baka.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin