ČUDILA SAM SE ŠTO GA MAJKA NE ZOVE! Marija Kulić otkrila šta se dešavalo nakon što je MILJANIN dečko POBEGAO IZ ZADRUGE!

Nenad Macanović Bebica nakratko je izašao iz “Zadruge 5” i kako je sam priznao otišao u Niš kod roditelja svoje, sada već, bivše devojke

Po povratku u “Zadrugu 5”, bebica je Miljani preneo pozdrave od porodice i otkrio da svoju majku nije kontaktirao jer mu je zabranila Marija Kulić, a ona je, blago rečeno, bila u šoku kada je čula za ovo:

– Ne, to nije tačno. Ja sam mu rekla da je čudno što ga majka nije zvala kad je videla da je izašao. Pitala sam ga da li njegova majka ima njegov broj i on je rekao da ima. Čudila sam se što jedna majka nema potrebu da pozove svoje dete da proveri kako je – počela je Marija i nastavila da iznosi još šokantnije informacije:

– On je pored stana u Beogradu i kuće hvatao taksi i čekao autobus za Niš. Mi nismo mogli da verujemo. Meni je neverovatno da ga roditelji ne kontaktiraju, a vide da su mu se desile neke promene u “Zadruzi”. Vide da im dete preskače zid redovno i ne pozovu ga – izjavila je Marija Kulić koju smo pitali i kakvo je njeno zdravstveno stanje zbog svega što vidi u rijalitiju:

– Dobro sam, za sada- kratko je prokomentarisala.